MWC17 Proximitat

Al 4YFN podem veure el futur

4YFN
Escrit per Diana Kramer

Una de les característiques principals dels humans és la curiositat. Ens encanta explorar, descobrir noves idees i inventar eines. En aquest context, el 4YFN és l’entorn perfecte per trobar tot això. El primer dia vaig poder veure on ens porta el futur des del punt de vista tecnològic, però el que més vaig gaudir va ser veure gent de tots els punts del món contents, col·laborant i compartint.

Hi ha molts tipus d’expositors al 4YFN, des d’eines software, fins a productes financers, però el que més m’agrada a mi és descobrir  quines són les petites grans idees. Aquelles que ens permeten realment canviar la manera en que entenem i interaccionem amb el nostre entorn. També es destaquen les histories darrere dels logos. Des del voluntari que s’ha convertit en expositor, fins als guanyadors de hackatons que han descobert per primera vegada aquest lloc. Tots amb il·lusions i ganes de mostrar-nos les seves visions del futur món.

Però una idea en particular fa just això: ens ensenya el futur. Es tracta d’una aplicació, Virtual Pitonista, que et pot llegir el destí amb una foto de la mà. Aquesta, és clar, és la part simple i divertida. Al cap i a la fi, tots sabem quina és la línia de la vida i quina la del cor. Ara bé, tot va més allà: amb algoritmes intel·ligents és capaç de fer de bola de cristall i guiar-te amb una conversa per trobar les teves inseguretats i per descobrir parts de la personalitat que fins ara no coneixies. Aquest és un exemple de com pots transformar una artesania en el món digital i posar-la a l’abast de tothom.

També t‘interessarà:  Creix l'emprenedoria catalana

Hi ha moltes idees que digitalitzen activitats i àrees que mai haguéssim imaginat que tindrien lloc en un smartphone. A més, ho fan d’una forma accessible i natural. Una de les més divertides maneres d’innovació és la transformació, i al 4YFN en podem gaudir.

Sobre l'autor

Diana Kramer

Bruixa 2.0 de tecnologies màgiques buscant nous encanteris entre pixels i bits.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers