Últimes notícies

Amazon Key, rep paquets sense que estiguis a casa

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Després de projectes com els Dash Buttons o el supermercat intel·ligent Amazon Go, el gegant d’internet vol continuar capgirant el mercat que coneixem avui en dia. El nou projecte que té entre mans s’anomena Amazon Key, un pany per les portes de casa nostra que permet controlar a distància l’accés a les nostres llars.

No ets a casa? Cap problema!

No t’ha passat mai que has comprat un producte a internet i has hagut de passar a recollir-lo a l’oficina de correus o a un punt de recollida? O que has demanat a algú que estigui a casa teva per rebre el paquet? Doncs aquestes situacions ja són història amb l’Amazon Key. Es tracta d’un pany intel·ligent que s’instal·la a la porta de les nostres cases i que permet administrar l’accés a distància.

Quan demanis un paquet el repartidor tindrà permisos per obrir la porta i deixar-te el paquet dins de casa teva. Constantment estaràs informat de les accions que es produeixen mentre estàs fora gràcies a un sistema de notificacions que t’informaran sobre si s’ha lliurat el paquet o el servei contractat ha arribat a casa.

Rebre paquets sense estar a casa

Com la idea que un desconegut entri a casa teva pot ocasionar desconfiança, Amazon Key disposa d’una càmera de videovigilància que s’activarà quan el repartidor entri a casa i gravarà el lliurament del producte. També permet seguir la retransmissió en directe des del teu dispositiu mòbil.

També t‘interessarà:  SquidApp supera el milió de descàrregues

Obre casa teva a altres serveis

Amazon no es conforma que utilitzis el seu dispositiu únicament pel lliurament de paquets, Amazon Key estarà obert a tercers perquè puguin aplicar-ho a altres serveis com per exemple serveis de neteja, de passeig de mascotes o reparacions.

Disponible per altres serveis

Amazon Key preu i disponibilitat

Com la majoria de nous serveis d’Amazon, ara per ara només està disponible als Estats Units. El kit bàsic, compost per un pany i una càmera té un preu de 250 $ i inclou la instal·lació.

Podrem ampliar el nombre de càmeres de vigilància amb tres paquets: una càmera per 120 $, dues per 200 $ i tres per 290 $.

Kit bàsic Amazon Key

Més informació | Amazon Key

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.