Apple iPad

Apple presenta la nova versió de l’iPad, més econòmica i enfocada a estudiants

Escrit per Marc Celeiro

Apple ha presentat aquesta darrera setmana la nova versió de la seva tauleta, l’iPad, dirigida sobretot a estudiants degut a la diferència de preu respecte als models anteriors.

El nou dispositiu de 9,7 polzades és compatible amb l’Apple Pencil i permet fer dibuixos i apuntar coses de manera més senzilla que amb el dit.

El xip que s’ha utilitzat en aquesta ocasió és l’A10 Fusion (el que també utilitza l’iPhone 7 i l’iPhone 7 Plus), es pot triar entre WiFi i WiFi+4G, està disponible en 32GB o 128GB d’emmagatzematge i els colors segueixen sent els mateixos (Plata, Or i Gris espacial). L’arquitectura del dispositiu és de 64 bits i, segons la companyia, la CPU és un 40% més ràpida respecte a l’anterior iPad de 9,7 polzades. Dins l’apartat fotogràfic, ens trobem amb dues càmeres HD.

Com ja es normal, funciona amb la darrera versió d’iOS, concretament la número 11, que permet treure-li molt de suc a la pantalla de l’iPad després d’haver modificat el disseny en aquesta versió.

La versió de 32GB i WiFi costa 349€, mentre que el model de 32GB i WiFi+4G s’enfila als 479€. Tanmateix, cal tenir en compte que els estudiants amb accés a Unidays i les escoles verificades per Apple tenen descompte.

Sobre l'autor

Marc Celeiro

No paro mai quiet. M'encanta desenvolupar aplicacions i trastejar ordinadors i mòbils. A vegades també faig webs i escric articles. Suposo que sóc una mica friqui de la informàtica...