Google

Aquest és el disseny del nou OnePlus 5

OnePlus 5
Escrit per Miquel Orozco

Ja us hem parlat en anteriors articles del OnePlus 5. Des de rumors fins a possibles colors que podría tenir, com l’unicorn. Però la notícia que avui ens escau no està basada en especulacions o “possibles característiques” sinó que la pròpia gent de OnePlus ha publicat en el seu Twitter una imatge del disseny del nou OnePlus 5 animant als seus seguidors a seguir la presentació del dispositiu en directe via streaming.

Fa unes hores ens hem despertat amb aquest Twit:

Amb aquesta imatge podem confirmar molts aspectes sobre el disseny del pròxim buc insígnia de la marca: Disposarà de doble càmera, el flaix LED estarà en el centre de la part superior del dispositiu i el disseny serà metàl·lic.

Aquesta imatge ha generat força polèmica, sobretot de cara a comparar-lo amb l’iPhone, on fins i tot algún twitaire s’ha animat a fer una comparativa dels dos dispositius:

Comparativa del OnePlus 5 amb l’iPhone

També s’especula amb la possibilitat que els laterals del frontal del dispositiu tingui unes línies lleugerament corbades, similar al Samsung Galaxy S8, però d’aquest tema no hi ha res confirmat.

També t‘interessarà:  El OnePlus 5 al descobert, es trenca el secret a veus

Encara ens falta conèixer molts detalls d’aquest dispositiu, un mòbil que pot convertir-se en el mòbil de l’any. Encara hem de saber si equiparà finalment el Snapdragon 835, si disposarà de 8GB de RAM o si tindrà o no entrada “jack” per a auriculars (encara que els últims rumors apunten a que no).

OnePlus ens destaparà el OnePlus 5 el pròxim dia 20 de juny a les 6 de la tarda hora espanyola. Nosaltres seguirem molt d’aprop aquesta presentació i també us portarem les notícies que sorgeixin d’aquesta presentació.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers