Esdeveniments VMworld 2017

Arriba a Barcelona el VMworld 2017

Escrit per Miquel Orozco

A partir d’avui i fins al dia 14 comença a la Fira de Barcelona de Gran Via el VMworld, un congrés organitzat per VMware on els servidors, la virtualització i l’interconnectivitat son el centre d’atenció.

VMware és l’empresa líder en virtualització. Potser coneixeu el seu producte estrella per als consumidors: VMware Workstation, per a virtualitzar sistemes operatius en ordinadors d’escriptori, però disposen també de virtualització de sistemes operatius en servidors i més productes relacionats amb la virtualització destinats a empreses.

Aquests dies veurem les novetats que VMware presentarà a Barcelona. Recordem que aquest congrés es celebra dos vegades a l’any: la edició americana a Las Vegas i l’europea a Barcelona, on mencionant paraules dels organitzadors “se senten com a casa”.

El congrés té un alt nivell tècnic i la majoria de les presentacions estan enfocades a empreses i a gent que disposi o tingui un negoci que envolti el món dels servidors. De totes maneres, les novetats que es presenten ens ajuden a veure cap a on anirà el sector i cap a on avançarà Internet i les xarxes.

També t‘interessarà:  Land Rover llança un mòbil exclusivament per a aventurers

Aquest any està força centrat en la connectivitat de “clouds” però es toquen tots els sectors, des de còpies de seguretat, optimització dels servidors, emmagatzematge… i tot el que engloba els servidors.

Com a curiositat, comentar que hi ha més dispositius connectats que gent al món, d’aquí sorgeix la necessitat de controlar aquest sector i que els serveis del núvol funcionin correctament i al servei de les persones.

Aquest congrés es celebrarà des d’avui (11 de setembre) fins al 14 de setembre i nosaltres el cobrirem i us portarem les millors notícies que surtin del VMworld.

Imatges | VMworld

Vídeo | Miquel Orozco (Presentador), Humbert Blanco (Càmera i realització)

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!