Esdeveniments VMworld 2017

Arriba a Barcelona el VMworld 2017

Escrit per Miquel Orozco

A partir d’avui i fins al dia 14 comença a la Fira de Barcelona de Gran Via el VMworld, un congrés organitzat per VMware on els servidors, la virtualització i l’interconnectivitat son el centre d’atenció.

VMware és l’empresa líder en virtualització. Potser coneixeu el seu producte estrella per als consumidors: VMware Workstation, per a virtualitzar sistemes operatius en ordinadors d’escriptori, però disposen també de virtualització de sistemes operatius en servidors i més productes relacionats amb la virtualització destinats a empreses.

Aquests dies veurem les novetats que VMware presentarà a Barcelona. Recordem que aquest congrés es celebra dos vegades a l’any: la edició americana a Las Vegas i l’europea a Barcelona, on mencionant paraules dels organitzadors “se senten com a casa”.

El congrés té un alt nivell tècnic i la majoria de les presentacions estan enfocades a empreses i a gent que disposi o tingui un negoci que envolti el món dels servidors. De totes maneres, les novetats que es presenten ens ajuden a veure cap a on anirà el sector i cap a on avançarà Internet i les xarxes.

També t‘interessarà:  En joc les semifinals de la ESL Cologne 2017

Aquest any està força centrat en la connectivitat de “clouds” però es toquen tots els sectors, des de còpies de seguretat, optimització dels servidors, emmagatzematge… i tot el que engloba els servidors.

Com a curiositat, comentar que hi ha més dispositius connectats que gent al món, d’aquí sorgeix la necessitat de controlar aquest sector i que els serveis del núvol funcionin correctament i al servei de les persones.

Aquest congrés es celebrarà des d’avui (11 de setembre) fins al 14 de setembre i nosaltres el cobrirem i us portarem les millors notícies que surtin del VMworld.

Imatges | VMworld

Vídeo | Miquel Orozco (Presentador), Humbert Blanco (Càmera i realització)

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers