Videojocs

Després de la febre de Pokémon GO, arribarà Harry Potter: Wizards Unite

Raquel Casals
Escrit per Raquel Casals

La saga Harry Potter ha esdevingut un tema que ja no passa de moda, un clàssic del món de la fantasia. Després dels set llibres i vuit pel·lícules de la història del noi que va sobreviure, el petit llibre de text de Hogwarts Bèsties Fantàstiques i on trobar-les també va generar un film. A més, a banda de llibres i pel·lícules, també hi ha hagut videojocs i jocs de cartes del món màgic. Avui us portem una notícia esperada: Harry Potter tindrà el seu lloc en la realitat augmentada.

Dels creadors de Pokémon GO…

Arriba Harry Potter: Wizards Unite. A través d’aquest videojoc, serà possible veure el món amb el filtre del món fantàstic i màgic. Les possibilitats, encara que no han estat especificades a fons, seran molt diverses. Serà possible atrapar les bèsties fantàstiques que Ernest Salamàndric ja presentava, així com realitzar encanteris, trobar artefactes màgics i trobar mags famosos als carrers del propi municipi.

Tot això tindrà un únic objectiu: fer possible que l’usuari desenvolupi la seva carrera com a mag. Després de la frustració de no haver rebut la carta de Hogwarts als 11 anys, és una bona manera de compensar els jugadors.

També t‘interessarà:  Coneixem gairebé tots els detalls del Call Of Duty: Black Ops 4

Els Portkey Games de Warner Bros. Interactive Entertainment

Aquest nou títol per a dispositius mòbils serà desenvolupat per Niantic Inc., els creadors de Pokémon GO, i Warner Bros. Interactive Entertainment, l’empresa que té els drets i s’ha encarregat de tot en la saga Harry Potter. Aquesta última ha fins i tot desenvolupat una secció únicament dedicada a jocs de Harry Potter, anomenada Portkey Games. El nom no deixa de ser curiós, atès que “portkey” és el nom donat als portarreus (en castellà, trasladores), aquells objectes encantats que porten al lloc indicat la persona que els toca.

Per ara, això és tot el que en sabem. Tot el que fa referència a dates de llançament i més és encara desconegut, però tot apunta que el procediment serà llarg. Celebrem que aquest joc de mòbils hagi deixat per fi de ser un simple rumor. Si voleu saber-ne més, feu un cop d’ull al seu nou lloc web.

Sobre l'autor

Raquel Casals

Raquel Casals

Pirata de Melêe Island, grammar nazi i fanàtica dels videojocs. La triforça m'ajuda a tenir cura del català.