MWC17

Auriculars Pilot o com parlar sense barreres lingüístiques

Raquel Casals
Escrit per Raquel Casals

La majoria de vegades, el fet que no coneguem l’idioma que parla una altra persona provoca que no hi tinguem cap mena de relació. Això se soluciona amb intèrprets, gestos o diccionaris, però cap d’aquestes opcions promet ser ràpid i còmode. És per això que la start-up Waverly Labs ha emprès un projecte per facilitar les converses entre persones que no parlin els mateixos idiomes.

Es tracta d’un dels estands que més han cridat l’atenció del 4YFN per la seva iniciativa innovadora. Pilot són uns auriculars intel·ligents que entren dins la categoria de wearables. La seva funció? Traduir de manera instantània a partir de les últimes tecnologies de reconeixement de veu, wearables i traducció automàtica.

Com funciona?

Els auriculars inclouen uns micròfons especials que aïllen el soroll i únicament se centren en la conversa. Allò que rep el micròfon de l’auricular de qui parla s’introdueix en l’aplicació mòbil de Pilot, que tradueix la conversa i envia el resultat en un altre idioma a l’auricular del receptor de manera instantània.

Waverly Labs no assegura que la traducció sigui correcta segons la seva informació en web. Això contrasta amb la seguretat amb la qual la directora de màrqueting i comunicacions va afirmar a l’estand que la traducció era perfecta. Tenint en compte allò escrit al lloc web, els petits errors comesos seran corregits com més es faci servir Pilot, que anirà aprenent de l’usuari.

També t‘interessarà:  Creix l'emprenedoria catalana

L’aplicació

L’aplicació de Waverly Labs és de mòbil i està disponible per a iOS i Android. Està centrada en la traducció de veu entre els següents idiomes: anglès, francès, italià, portuguès i espanyol. Ara bé, també disposa de traducció de text que abasta altres idiomes que no són únicament llatins: alemany, rus, xinès mandarí, japonès, àrab, coreà i hindi.

La l’app Pilot Speech Translator és gratuïta, sense anuncis i contempla, segons diuen, diversos dialectes i pronúncies.

Característiques de Pilot

  • 5 llengües: anglès, francès, italià, portuguès, espanyol.
  • Disponible en 3 colors: vermell, negre, blanc.
  • Micròfons duals que anul·len el soroll.
  • Tecnologia bluetooth.
  • Bateria d’1 dia de durada.
  • Disseny estable, modern i ergonòmic.
  • Preu: 299 dòlars (o 249 dòlars en prevenda).

L’aplicació mòbil ja es troba actualment disponible per a iOS i Android, mentre que els auriculars sortiran per a tothom el proper estiu.

 

Font | Lloc oficial de Waverly Labs

Sobre l'autor

Raquel Casals

Raquel Casals

Pirata de Melêe Island, grammar nazi i fanàtica dels videojocs. La triforça m'ajuda a tenir cura del català.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers