Videojocs

Brawl Stars, el nou joc dels creadors de Clash Royale

Escrit per Miquel Orozco

La fórmula que Supercell va emprar tant pel Clash Royale com pel Clash of Clans ha resultat tot un èxit. De ser una petita empresa desenvolupadora, han esdevingut un exemple de com s’ha transformat el sector dels videojocs, un sector que ja arriba a facturar més que el de la música o el cinema.

Després del seu exitós Clash Royale tornen a la càrrega amb un nou joc anomenat Brawl Stars, un joc amb una temàtica diferent als títols vistos fins ara: un shooter.

A Brawl Stars haurem de lluitar en equips de tres persones contra altres equips per vèncer en cada partida. Per a això comptarem amb diferents personatges cadascun dels quals tindrà habilitats diferenciades. Encara que hi haurà altres modalitats de joc (fins a quatre), una d’aquestes serà una partida individual per si volem jugar sols.

L’objectiu de cada partida és obtenir 10 cristalls i aconseguir retenir-los. El primer que ho aconsegueixi guanyarà la partida. Un estil molt senzill i sense gaires complicacions, seguint la simplicitat i facilitat que caracteritzen Clash of Clans i Clash Royale.

També t‘interessarà:  Gambit, campió de la PGL Major

Brawl Stars serà gratuït però amb compres dins l’aplicació, igual que la majoria de jocs que es llancen avui dia. Per ara només està disponible per a iPhone a Canadà però en pocs mesos estarà disponible a nivell mundial tant per iOS com Android.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers