Google

El OnePlus 5 estarà disponible en color “unicorn”

OnePlus 5
Escrit per Miquel Orozco

Actualment les gammes cromàtiques i varietats de colors dels dispositius mòbils que tenim a la venta no són gaire àmplies. Normalment la majoria de mòbils surten en negre o blau, blanc i daurat (amb els seus respectius noms “cool”) però en aquest aspecte no tenim innovació i si el comprador vol algun altre color es veu obligat a comprar una funda.

Els amics de OnePlus són experts en generar hype i crear expectació i polèmica amb els seus dispositius i és per això que recentment hem descobert que el pròxim OnePlus 5 sortirà a la venta en 4 colors, un d’ells el color “unicorn”.

Colors OnePlus 5

I quin és aquest color?

En el compte de Twitter oficial de OnePlus han publicat un twit amb la gamma de colors dels seu pròxim dispositiu.

En el twit podem veure els 4 colors en els que “suposadament” sortiria a la venta: Negre, vermell, daurat i un que seria una gamma cromàtica entre blau i rosa. Quan algun usuari els ha preguntat quin color sería aquest, els de OnePlus han respost que és el color “unicorn”.

També t‘interessarà:  Nou Samsung Galaxy S8: Tots els detalls

https://twitter.com/oneplus/status/866670065034416128

Coneixent OnePlus i sabent la seva fama de “creadors de hype” no podem assegurar al 100% que el pròxim OnePlus 5 acabi sortint amb el color unicorn, ja que la frase que s’adjunta en el twit comenta “What should the color of your next phone be?” (Quin hauria de ser el color del teu pròxim telèfon?).

També es pot tractar simplement d’una estratègia per cridar l’atenció dels mitjans i crear més expectació al respecte (amb nosaltres ja ho ha aconseguit) però sería divertit veure un OnePlus 5 amb color “unicorn” i més sabent que aquest dispositiu tindrà el cos metàl·lic.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers