Automobile Barcelona 2017

Comença l’Automobile Barcelona: Què veurem?

Escrit per Miquel Orozco

Avui dijous 11 de maig de 2017 l’Automobile Barcelona fa el tret de sortida. Amb gairebé 100 anys de vida, el que va ser el primer saló de l’automòbil a nivell mundial, el Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona fa un dels seus passos més grans des de la seva creació: la seva imatge es re-dissenya, passant a anomenar-se “Automobile Barcelona” i fent una forta aposta per les noves tecnologies i el futur.

Enric Lacalle, president de l’Automobile Barcelona afirma en el comunicat oficial de benvinguda del saló:

Sumem les experiències del CES de Las Vegas -el saló tecnològic més potent del món- amb les del Mobile World i les del Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona.

No es tracta d’un esdeveniment més. En aquesta edició es demostrarà que l’automobilisme està altament associat en les noves tecnologies i que Barcelona vol ser el centre neuràlgic mundial d’aquest sector, de la mateixa manera ho va fer amb la capital mundial del mòbil.

També t‘interessarà:  Catalonia Living Lab: Catalunya com a "testbed" del cotxe autònom

Automobile Barcelona

En aquesta edició es vol crear debat sobre les noves tecnologies del futur: Els governs estan preparats pels cotxes autònoms? Quina legislació s’ha d’aplicar? Com afrontem el cotxe elèctric? Què hem de fer amb els serveis de compartició de cotxe? El futur és molt aprop, però estarem preparats? Totes aquestes preguntes (i moltes més) es debatran en el Connected Hub amb els experts de tots els sectors i considerem que pot ser molt beneficiós que aquests debats es celebrin en el nostre territori, amb els beneficis que poden aportar en la visió local d’aquestes noves tecnologies.

Des de PCatalà no ens volem perdre aquesta fita i des d’avui cobrirem els millors racons de l’Automobile Barcelona per, com sempre, portar-vos les notícies més destacades. Finalitzem l’article amb una frase d’Enric Lacalle:

Passat, present i futur de l’automoció es donen la mà i avalen l’Automobile Barcelona, el saló dels somnis en la ciutat dels prodigis.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers