Últimes notícies

Comunicat de PCatalà sobre els fets ocorreguts aquests dies

Escrit per Miquel Orozco

Veient els fets que s’estan produint aquests dies, creiem des de PCatalà s’estan vulnerant els drets bàsics dels ciutadans tant d’expressió com d’Internet.

Volem mostrar en nostre rebuig a les detencions i escorcolls que s’han realitzat juntament amb les censures i coaccions a mitjans de comunicació. L’Internet català ha rebut un gran cop, des de la prohibició de publicitat en mitjans digitals, com el tancament forçat de dominis mitjançant ordres judicials al màxim òrgan del domini del nostre territori, el .cat, així com la detenció del seu Director de sistemes.

Condemnem les detencions polítiques i donem tot el suport a aquestes entitats que realitzant les seves activitats habituals, estan sent afectades per totes aquestes represàlies.

Demanem que l’Internet català torni a ser un lloc on la llibertat d’expressió sigui el seu tret més admirable.

 

“Els dictadors intentaran tancar Internet sobretot si hi ha disturbis socials però com Internet és tan essencial per al funcionament del país els resultarà impossible.” Eric Smith (president d’Alphabet Inc)

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!