Videojocs

Coneixem gairebé tots els detalls del Call Of Duty: Black Ops 4

Enric Orozco
Escrit per Enric Orozco

Activision ha realitzat un esdeveniment sobre el nou Call of Duty del 2018, concretament el Call of Duty Black Ops 4.
Treyarch ha mostrat, 4 modalitats del nou Call of Duty bo4 que anem a comentar a continuació:
– Multijugador
– Zombis
– Blackout (Battle Royale)
– Power in Numbers Cinematic (operacions especials)

David Vonderhaar, confirma que no tindrem salts ni podrem córrer per la paret (estil BO3), únicament “Boots on the ground”.

Als tràilers de revelació del Call of duty Black Ops 4, podem observar el retorn d’un futur proper, enfocat entre els anys 2020-2030, a la dècada del famós Black Ops 2 al qual podem veure armes modernes, dels Call of Duty:

  • Modern warfere 2
  • Modern warfare 3
  • Black ops
  • Black ops 2
  • Armes d’especialistes (Semblants al Black ops 3)

Durant el tràiler del Multijugador, hem pogut recordar l’essència dels diferents cods mencionats anteriorment.

Les primeres sensacions recorden a Black ops 3 i Black ops 2, a més al tràiler apareixen armes modernes amb varis retocs.

Al multijugador en tot moment podem observar una mobilitat molt fluida i frenètica, que encaixa perfectament al concepte de COD a més, aquest Call of Duty ens permet realitzar una curació manual que es substitueix per la re-generació de la vida.

A més, a causa d’això es pot generar una jugabilitat molt més sigil·losa i col·laboradora entre els membres de l’equip.

Els Zombis estan molt complets, hi trobem 4 protagonistes nous, ens quals s’afronten a diverses aventures, fent proves amb gasos d’alquímia, que transforma a la gent en zombis.

També t‘interessarà:  Anunciada la data de sortida de God of War i les seves edicions especials

La gran sorpresa, que molts ja en suposàvem la presencia, és la remasterització del mapa de “Mob of the dead”, mapa de Black ops 2 ambientat en la presó d’Alcatraz, anomenat: Blood of the dead.

Aquesta modalitat “inclou 3 mapes”,  

IX: Mapa basat en el coliseu de l’antiga roma, al tràiler podem observar la lluita dels nostres protagonistes, únicament empunyant espasa, i s’hi observa bastanta epicitat.

Voyage of Despair: És la gran sorpresa de treyarch, apareixem a l’interior d’un vaixell, concretament Titanic, ja que al final del tràiler observem un enorme iceberg proper.

Blood of the dead: És el mapa remasteritzat de Mob of the dead, ambientat també amb la presó d’Alcatraz, vist amb un altre punt de vista.

Treyarch ha aconseguit adaptar-se a la modalitat que actualment és més exitosa, Battle Royal, basant-se en una jugabilitat semblants a la dels Battle Royale més exitosos: Fornite, PUBG…

BlackOut (Batle Royal): incorpora varis mapes de la saga Black ops, per a poder recordar els vells temps, ara amb Battle Royale.

Aquesta modalitat ens submergeix a un món on podem ser els diferents personatges d’anteriors entregues Black Ops, tant de Campanya com de Zombis.

Power in Numbers Cinematic (operacions especials): És una modalitat de missions d’un jugador que s’havia vist en les anteriors entregues de MW2 i MW3.

Sobre l'autor

Enric Orozco

Enric Orozco