Android MWC18

Es confirma: el Samsung Galaxy S9 es presentarà a Barcelona

Escrit per Miquel Orozco

Tot apuntava que veuríem el Samsung Galaxy S9 a Barcelona, aprofitant el Mobile World Congress, tant pels rumors com declaracions d’executius de Samsung que ho afirmaven, però fins ara no havíem vist cap anunci oficial. Justament ahir van enviar als mitjans la convocatòria de premsa per assistir a la presentació mundial del nou mòbil estrella de Samsung.

La convocatòria és força misteriosa, amb la frase “The cameraReimagined” (la càmera, reimaginada), s’intueix que la càmera serà un dels punts destacats d’aquest dispositiu, però anem a veure què diuen els rumors sobre la càmera:

Samsung Galaxy S9

Imatge filtrada del Samsung Galaxy S9 i S9+

Càmera única en el Samsung Galaxy S9, seguint el model seguit fins ara. Els punts més destacats poden ser l’obertura f1.5 i l’estabilització òptica.

Doble càmera en el Samsung Galaxy S9+, fent el salt per fi a les dos càmeres. Incorporaria el zoom òptic de dos augments. També oferiria gravació 1080p a 480fps, convertint-se en un dels reis del “slowmotion“.

També t‘interessarà:  Huawei presenta el seu nou MateBook X Pro i la sèrie MediaPad M5 just abans del MWC

Això no són més que rumors que pot ser què es confirmin o no. Si voleu saber tots els rumors d’aquest dispositiu, en vam fer un extens article.

Tot això ho veurem en la presentació oficial, posada data pel 25 de febrer a les 18h. Nosaltres hi assistirem i farem un article en directe que s’actualitzarà amb les novetats que vagin presentant.

Creus que Samsung ens sorprendrà amb algun dispositiu revolucionari?

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!