Videojocs

Converteix el teu mòbil en una GameBoy amb SmartBoy

Escrit per Miquel Orozco

El món dels videojocs ha evolucionat molt en els últims anys, però també és bonic recuperar els jocs que ens van fer créixer. Avui us presentem un accessori pel mòbil anomenat SmartBoy, que et permet jugar a tots els jocs de la mítica consola en el teu mòbil.

En què consisteix?

Es tracta d’un accessori que s’acobla al mòbil i des de la part inferior i emula els botons físics de la Game Boy a la perfecció. Però el detall més important és la seva compatibilitat amb els cartutxos físics de la Game Boy i Game Boy Color, per tant qualsevol cartutx que guardis el podràs probar amb el teu mòbil.

La SmartBoy ja està a la venta en la seva botiga oficial, Hyperkink Lab pel preu de 60 dòlars. Però abans que et llancis a comprar-lo has de tenir en compte que només és compatible amb mòbils que disposin de micro-USB, no sent compatible amb els que tinguin USB Tipus-C, una pena ja que els últims mòbils que estan sortint a la venta ho fan amb aquest tipus de connector.

També t‘interessarà:  Far Cry 5 ens portarà al cor d'Amèrica durant el 2018

Si vas jugar a la GameBoy i tens per casa algun cartutx empolsegat potser li pots donar una segona vida amb aquest component pel mòbil. Això sí, per ara si no disposes de cartutxos o no en tens a l’abast per comprar-ne no té gaire utilitat ja que només podràs jugar amb els cartutxos dels quals disposis, sense l’opció de comprar-ne de nous al fabricant.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers