E3 2017 Videojocs

E3 2017, dates i horaris de les conferències

Jesús Cinto
Escrit per Jesús Cinto

L’E3 2017 ja està molt a prop. La gran festa dels videojocs arranca aquest cap de setmana i dona sortida a un munt de notícies, jocs i innovacions. A continuació et deixem totes les dates i horaris de les conferències de les companyies perquè no et perdis cap d’elles i la visquis amb nosaltres.

La gran festa ja comença

L’E3 (Electronic Entertainment Expo) és la convenció de videojocs més important, on van periodistes i professionals del sector. Té lloc a la ciutat dels Àngels, Califòrnia. Concretament té vida al Convention Center.

En aquesta fèria participen les companyies més importants dels videojocs. Microsoft, Sony, Nintendo, Ubisoft faran milers de notícies, llançaments de videojocs, noves IP, noves consoles, etc.

Entrada del Convention Center al E3 2016

E3 2017, tot el que necessites saber

La fèria emblemàtica del E3 és celebra entre el 13 i 15 de Juny. Durant aquests dies, els privilegiats que assistiran podran provar les novetats de la indústria. Aquest any serà la primera vegada que la conferència obre les portes al públic, tot i que sugui un nombre reduït de persones.

Abans del começament de la convenció, és fan les conferències. Aquestes són independentsde cada empresa i a unes hores diferents. Aquestes es celebren del 10 al 12 de Juny. A continuació et deixem el llistat amb l’hora peninsular perquè no et perdís cap.

També t‘interessarà:  Primeres impressions de Nintendo Switch
Conferència  Dia Horari (Peninsular)
Electronics Arts (EA) 10 de Juny 21:00
Microsoft 11 de Juny 23:00
Bethesda 12 de Juny 06:00
PC Gaming Show 12 de Juny 19:00
Ubisoft 12 de Juny 22:00
Sony 13 de Juny 03:00
Nintendo Spotlight: E3 2017 13 de Juny 18:00

Aquestes conferències es poden seguir en directe des del canal oficial en Twitch de cada companyia. Si estàs fora i no saps a quina hora la donen en directe en el teu país, pots consultar la teva franja horària en la següent pàgina (Time and date). Project Scorpio, novetats de Nintendo Switch, sorpreses de Sony, FIFA 18, el nou Assassins Creed, Far Cry 5 on teniu ja novetats a la nostra pàgina.

Si vols estar a l’última en el món dels videojocs i ets un gran fan, no et perdis cap d’elles. Des de PCatalà, t’invitem a estar atent  a la nostre pàgina, on anirem posant notícies el més ràpid possible.

Sobre l'autor

Jesús Cinto

Jesús Cinto

Enamorat dels videojocs des de que tinc sentit comú. Puc jugar a tot i a totes hores. E-sports, jocs indies, tecnologies... dormir és secundari.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers