Videojocs

Bandai Namco endarrereix el llançament Ni no Kuni II

Raquel Casals
Escrit per Raquel Casals

En plena època prèvia al Nadal, el mercat dels videojocs té moviments constants. Especialment després dels Òscars dels videojocs, The Game Awards 2017, l’expectació pel que es mostri aquest proper any és forta. Un dels títols esperats és Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, de Bandai Namco Entertainment.

Sembla, però, que l’rpg encara trigarà en arribar. Per indicacions de l’empresa desenvolupadora, LEVEL-5, la mateixa que els Ace Attorney i els Layton, el seu llançament s’ha endarrerit. El seu director executiu i president, Akihiro Hino, ha explicat que les raons d’aquesta decisió tenen a veure amb les innovacions recents.

Segons informa, al segon títol de Ni no Kuni hi haurà nous modes com ara el d’Escaramussa o Regne. És per aquesta raó que la nova data de llançament esdevé el 23 de març de 2018. Caldrà esperar una mica més per tastar el que es va endur el premi de la Gamescom a millor joc de rol de l’any.

La innovació i les noves idees comporten la necessitat d’assegurar-se que tot sigui divertit i funcioni adequadament. És a dir, que necessitarem una mica més de temps per assegurar-nos que l’experiència completa de Ni no Kuni II: Revenant Kingdom compleix els elevats estàndards de qualitat de LEVEL-5 i BANDAI NAMCO Entertainment Inc. Per tant, avui vull demanar-vos a tots una mica de paciència, ja que endarrerirem lleugerament la data de llançament de Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

         Akihiro Hino, president i director executiu de LEVEL-5.

Si voleu accedir al que sabem de moment sobre aquest joc de rol que encara no és al mercat, podeu fer un cop d’ull a les impressions que en vam tenir durant la fira de la Barcelona Games World.

Sobre l'autor

Raquel Casals

Raquel Casals

Pirata de Melêe Island, grammar nazi i fanàtica dels videojocs. La triforça m'ajuda a tenir cura del català.