L’equip

PCatalà està format per diverses persones voluntàries, inquietes però genials que aposten per un Internet en català, lliure i a l’abast de tothom. Estem especialitzats en diverses temàtiques: Videojocs, Google, Apple i Microsoft. Ets una persona que estàs al dia de les noves tecnologies i et vols endinsar en un projecte amb futur? Estem oberts a nous redactors! Si vols redactar a PCatalà, contacta’ns.

Miquel Orozco
Director
Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!
TwitterLinkedIn Email
Raquel Casals
Cap de redacció
Pirata de Melêe Island, grammar nazi i fanàtica dels videojocs. La triforça m'ajuda a tenir cura del català.
E-mailTwitter
Dídac Barrena
Redactor
Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.
E-mail
Albert Orden
Redactor
Geek dels videojocs, les noves tecnologies i tot aparell electrònic. Mai tindré prou jocs a Steam.
Twitter E-mail
Jesús Cinto
Redactor
Enamorat dels videojocs des de que tinc sentit comú. Puc jugar a tot i a totes hores. E-sports, jocs indies, tecnologies... dormir és secundari.
E-mailTwitter
Marc Celeiro
Redactor
Sempre m'han dit que no paro mai quiet. Em poso en qualsevol projecte on pugui participar-hi. Per cert, m'encanten les noves tecnologies, la fotografia i escriure!
Website E-mail
Alex Ruesga
Col·laborador
M'apassiona la tecnologia, crec que ens ha aportat moltes millores al nostre dia a dia i encara ho farà més, per això hem de ser crítics i tenir compte de què ens envolta.
TwitterFacebook E-mail
Diana Kramer
Col·laboradora
Bruixa 2.0 de tecnologies màgiques buscant nous encanteris entre píxels i bits.
Twitter E-mail
Marc Vila
Col·laborador
Del 94. Em mou la informàtica i la tecnologia. Amant dels videojocs i entusiasta de la cultura. De tant en tant li he d'arreglar l'ordinador a la meva tieta.
TwitterLinkedIn E-mail
Roger Almató
Equip tècnic
Apassionat de les noves tecnologies i de l'esport en general. Fundador del blog www.elmontecnologic.cat i dissenyador d'apps en el temps lliure. Des del 1997.
Twitter E-mail
Marc Amorós
Equip tècnic
Del 97, un jove emprenedor amb molt d'interès per les noves tecnologies, la innovació i les bones idees. Desenvolupador de projectes per a plataforma web i mòbil.
LinkedIn E-mail