Esdeveniments Videojocs

ESL One Cologne 2017: Arrenquen els quarts de final

Durant els darrers tres dies s’han determinat els vuit equips candidats a aixecar el ja característic trofeu de la ESL One de Colònia. Aquests son Team Líquid, Ninjas in Pyjamas, Natus Vincere, G2, OpTic Gaming, SK Gaming, Cloud 9 i FaZe Clan, deixant fora, d’aquesta manera, a icones de l’escenari competitiu com Virtus Pro o Fnatic.

Nosaltres som a la LANXESS Arena de Colònia per explicar-t’ho.

La gran decepció

Com ja venien pregonant fa mesos, els polonesos de Virtus Pro no han jugat bé les seves cartes, quedant eliminats als play-offs per un fulminant 3-0.

Wiktor Wojtaz “TaZ” ens ha dedicat uns minuts del seu temps per dir-nos que, malgrat les declaracions públiques en les que ens comunicaven el malestar de l’quip, els queda forces per seguir endavant i defensar el seu nom al pròxim torneig de Cracòvia.

Per l’altra banda, Fnatic ha quedat fora del torneig amb un resultat de 3-2, on els suecs han rebut crítiques de tots els sectors del públic.

Primer partit de quarts de final: G2 vs Na’Vi

Durant el primer partit dels quarts de final, que ha començat amb un lleuger retràs prop de les deu del matí, hem pogut veure com Natus Vincere (Na’Vi) deixava fora del torneig als francesos de G2 amb un resultat final de 2-0, amb victòries a Overpass (19-17) i a Nuke (16-13).

Cloud 9 deixa a Ninjas in Pyjamas sense opcions

Els d’Estats Units han vingut trepitjant fort, i és que han eliminat als danesos Ninjas in Pyjamas en un resultat global deb. Sh’an repartit els seus mapes escollits, per part de Cloud 9, Train (16-10) i de NiP, Cache (16-11). Això ha suposat un desempat a Cobblestone, on els errors, un rere altra, els ha costat la eliminatòria als danesos de Ninjas in Pyjamas.

També t‘interessarà:  E3 2017, dates i horaris de les conferències

FaZe Clan envia a casa a Liquid

L’altre equip dels Estats Units, Liquid, ha estat eliminat per els europeus (EU > NA CS) de FaZe Clan. Ho han fet de manera fulminant, tot i que l’arrancada ha estat bastant fluixa. El resultat, de 2-0, ha estat gràcies a les victòries a Overpass (16-10) i Train (16 – 5). Tot apunta que FaZe lluitarà amb dents i ungles, ja que els seus jugadors son dels més valorats d’aquest torneig.

A reveure, OpTic. Enhorabona SK.

Els brasilenys d’SK Gaming encaminen el que podria ser el seu cinquè títol consecutiu, una fita que, sens dubte, seria històrica, i és que des que hi ha un equip sudamericà regnant, no n’hi ha hagut cap més.

El resultat final ha estat de 2-1, on OpTic Gaming s’ha endut el primer mapa, Mirage, d’una manera contundent (16-10) ja que els brasilenys han marxat al descans només amb 3 rondes. La resta de mapes, sense pena ni glòria, han estat per SK: Cache (16-9) i Cobblestone (16-11). D’aquesta manera han enviat a casa a l’únic jugador català del torneig (i de l’àmbit professional).

Sobre l'autor

Marc Vila Tornamorell

Marc Vila Tornamorell

Del 94. Em mou la informàtica i la tecnologia. Amant dels videojocs i entusiasta de la cultura. De tant en tant li he d'arreglar l'ordinador a la meva tieta.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers