Proximitat Últimes notícies

EverybodyFly: arriba una nova forma de volar

Una captura de pantalla d'EverybodyFly
Escrit per Guillem Alsina

Fruit de la iniciativa de dos emprenedors gironins, pilots d’avió ambdós, arriba EverybodyFly, una nova experiència que promet revolucionar el món de l’aeronàutica, especialment pel que fa als aeroports anomenats “secundaris”.

Al nostre país en tenim uns quants d’aquests, com els de Girona, Lleida o Reus, i tots ells pateixen el mateix problema: depenen de les poques rutes que els posen les companyies de baix cost i de vols charter de temporada.

Amb quin criteri posen les rutes les companyies? Doncs sembla que per una sèrie d’interessos, però poc a veure amb les preferències del públic. I aquí és on entra en joc EverybodyFly.

El que fa aquesta nova plataforma és permetre als usuaris de proposar rutes entre dos aeroports diferents, siguin secundaris, principals, o una combinació d’ambdós, que no existeixin encara (estem parlant sempre de vols directes, mai de connexions), o bé afegir-se a les rutes proposades per altres usuaris.

A partir d’aquí, s’aplica la màxima de “la unió fa la força”: les rutes més populars i demanades es presenten a les companyies aèries que ja fan vols des d’algun dels aeroports d’origen i/o partida i, si a aquestes no els interessa, es passa la informació a la resta de les companyies que hi ha al mercat.

També t‘interessarà:  El domini .barcelona supera les 8.600 pàgines

El que no es fa arribar mai a les aerolínies són les dades dels usuaris que han signat per a aquell vol, essent EverybodyFly la que fa de mitjancera entre el grup i les companyies interessades. Quan alguna de les companyies es decideix i es llança a fer la ruta, des d’EverybodyFly s’avisa als usuaris que han signat per aquell trajecte, de manera que poden estar amatents a comprar el bitllet.

La inscripció al lloc web d’EverybodyFly és gratuïta i només es demanen les dades necessàries per al bon funcionament del servei.

L’àmbit d’actuació, els aeroports que es poden escollir, estan limitats de moment al continent europeu, l’oest de l’Àsia, i el nord d’Àfrica, però la intenció de la companyia és dur la seva activitat a tot el món.

I si bé el focus d’activitat principal és, com hem comentat abans, el dels aeroports anomenats “secundaris”, no es deixen de banda els aeroports principals, pel què els usuaris d’El Prat també podeu demanar aquelles rutes que us manquen i us agradaria veure.

Sobre l'autor

Guillem Alsina

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers