Android Últimes notícies

Google confirma l’arribada del Pixel 2 aquest any

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Rick Osterloh (@rosterloh), responsable del departament de hardware de Google, ha confirmat durant una entrevista concebuda a Androidpit que el conegut Google Pixel tindrà successor.

Rick Osterloh, responsable de hardware de Google. Font: Twitter.

El Pixel 2

Osterloh, coneixedor del ritme de llançaments de la indústria mòbil, va comunicar que el Pixel no quedaria fora de la cursa anual per presentar un nou dispositiu.

La indústria té un ritme anual. Pots comptar que nosaltres també el seguirem.

Tot i aquesta revelació, no va estirar-se més i va guardar el secret de la possible data de sortida, comunicant només un successor aquest mateix any.

Pots comptar que hi haurà un successor aquest any, tot i que no sentiràs dir-me una data de sortida.

Seguirà sent un mòbil prèmium

A tots ens va sobtar el preu dels Pixel, estàvem acostumats a les grans prestacions i preus reduïts dels Nexus. Aquesta estratègia de Google ja és passat i vol continuar apostant per la gamma prèmium i, per tant, seguir l’actual política de preus.

El Pixel seguirà sent prèmium.

Això és el que va dir Osterloh quan li van preguntar sobre el preu, recordem que el preu del Pixel parteix de 650 € i el del Pixel XL de 770 €.

Google Pixel actual disponible en tres colors. Font: Web oficial.

Font | Androidpit

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic que treballa com a programador de robots. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers