Google

Hangouts per a consumidors “no se’n va enlloc”, afirma Google

Escrit per Miquel Orozco

Que Google Hangouts per als consumidors no ha tingut un gran èxit és un fet que sap tothom. En el passat Google I/O, els de Mountain View van presentar Google Allo i Google Duo, dos serveis de missatgeria instantània i videotrucades que havia de substituir Hangouts en l’àmbit dels consumidors. Hem vist també recentment una versió de Google Hangouts per a empreses, creat per millorar la productivitat i la facilitat d’organització d’una empresa.

Després de totes aquestes afirmacions i el poc èxit de Hangouts, un usuari li va formular una qüestió a Amit Fulay, cap de productes de Google Allo i Duo, preguntant “Què passarà amb l’actual versió per a consumidors de Hangouts”:

La resposta d’Amit ha estat clara alhora que desconcertant: “No se’n va enlloc“. Quan els demés tuitaires se li van tirar a sobre per saber-ne més detalls i aprofundir més en els plans de Google, Amit va desaparèixer i va deixar de contestar preguntes.

També t‘interessarà:  El OnePlus 5 arribarà aquest estiu amb doble càmera

En un sector on Google Allo i Duo van rebent millores, cada vegada disposa de major adopció per part dels consumidors i on Hangouts cada vegada s’especialitza més en les empreses, sembla una idea “boja” deixar els dos serveis funcionant per als consumidors, segmentant cada vegada més els seus usuaris.

Per ara res està confirmat i només tenim aquesta afirmació d’un directiu de Google. S’haurà d’esperar a més endavant (potser en el pròxim Google I/O?) per veure quins plans té Google per als seus serveis de missatgeria instantània. De moment, el que sabem segur és que Google Allo i Duo tenen un futur força esperançador. En les pròximes setmanes veurem si Google va afegint a Allo funcionalitats que fins ara tenia Hangouts. Si és així, ja podrem olorar el que succeirà amb Hangouts.

Font | Twitter

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers