Videojocs

Heroes of the Storm presenta un nou personatge amb motiu de l’esdeveniment de Halloween

Raquel Casals
Escrit per Raquel Casals

Com és corrent en els videojocs sobretot online, Heroes of the Storm celebra el Halloween d’aquest any amb novetats per als seus jugadors. Tot i que ja sabeu que nosaltres som més de Castanyada, pel que fa als esdeveniments ens permetem fer excepcions. Aquest MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) va néixer l’any 2015 i Blizzard l’està potenciant cada dia més. Conté mapes, detalls i personatges de diverses sagues de l’empresa, com ara Overwatch, Warcraft o Diablo.

En què consisteix l’esdeveniment de Heroes of the Storm?

HotS ofereix als jugadors que decideixin jugar des d’ara i fins al 14 de novembre diverses novetats del joc. Dins el marc dels aspectes, n’hi haurà de nous, variacions dels que ja existeixen i també muntures fins ara desconegudes. Tot això acompanyat de diferents paquets d’emojis que faran referència a la nit de Halloween. A més, hi ha disponible una missió únicament per aquest esdeveniment que premiarà els jugadors com més partides juguin. Jugant-ne dues, el premi serà un grafit de dibuix del Genet decapitat. Si la quantitat de partides jugades arriba a les vuit, la recompensa serà un estendard de guerra de Halloween. Finalment, si es juguen quinze partides, es guanyarà el retrat del Genet decapitat.

Per altra banda, els cofres aconseguits durant aquest període de temps tindran una nova temàtica i encara hi ha quelcom més: un personatge nou.

També t‘interessarà:  Coneixem gairebé tots els detalls del Call Of Duty: Black Ops 4

Una última novetat: un personatge nou

L’última sorpresa d’aquest esdeveniment de Halloween és la presència d’un personatge nou. Es tracta de Junkrat, un assassí a distància que empra mines i trampes per atacar. Té tres atacs diferents: un fa servir un llançagranades, un altre un parany i l’altra es llança a sí mateix a través d’un coet. Tot seguit us deixem el vídeo de presentació que ha fet Blizzard d’aquest personatge:

Si voleu més informació sobre els aspectes i les muntures noves, així com quina manera hi ha d’aconseguir totes aquestes novetats, feu un cop d’ull a la pàgina de Blizzard.

Sobre l'autor

Raquel Casals

Raquel Casals

Pirata de Melêe Island, grammar nazi i fanàtica dels videojocs. La triforça m'ajuda a tenir cura del català.