Android Mòbil MWC18

El Huawei P20 ja té data de presentació, però no el veurem pel MWC

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Fa uns dies ja us vàrem avançar que ni LG ni Huawei farien conferència al Mobile World Congress 2018, en canvi, ja sabem que veureu el nou Samsung Galaxy S9 i molt probablement els nous dispositius de Sony i Nokia.

Finalment, el fabricant xinès Huawei ha decidit presentar la seva renovació de productes un mes després del MWC, concretament ens cita al seu propi esdeveniment a París el 27 de març.

Huawei P20 a la vista!

Després que el P10 ens deixés un molt bon sabor de boca, sembla que el fabricant farà un salt a la numeració del seu nou dispositiu de referència. Tot apunta que no es dirà P11, sinó Huawei P20.

Huawei P20

Imatge filtrada del P20 amb una carcassa. Font: Slashleaks

Tres càmeres millor que dues

Si Huawei va ser un dels abanderats de les dobles càmeres als mòbils, vol continuar creant tendència convertint-se en el primer a introduir tres sensors als seus dispositius.

Huawei seguiria apostant pel seu acord amb Leica per assegurar una qualitat excel·lent a l’apartat fotogràfic. Estem molt impacients per saber el perquè dels tres sensors i com es gestionarà cadascun d’ells per millorar les fotografies.

Huawei P20

Imatges filtrades del disseny. Font: Tech Advisor

Tres variants amb lleugeres diferències

Com és habitual, veurem tres versions d’un mateix model: P20, P20 Plus i P20 Pro. Muntarien el processador Kirin 970 i pantalles de 5.5″ pel P20, 6″ pel Plus i potser una mica més a la versió Pro. Òbviament, seguirien la tendència de reduir els marcs a la mínima expressió.

També t‘interessarà:  Huawei i LG, els grans desapareguts d'aquest any al Mobile World Congress

També es preveuen dissenys diferents segons la versió:

  • P20: Càmeres disposades en horitzontal i el sensor dactilar a la part de davant
Huawei P20

Disseny del P20

  • P20 Plus: Càmeres en vertical i mantindria el sensor davant
Huawei P20 Plus

Disseny del P20 Plus

  • P20 Pro: Càmeres en vertical i centrades, sensor dactilar darrere i notch (tuipus iPhone X o Essential Phone) per ampliar pantalla mantenint mides.
Huawei P20 Pro

Disseny del P20 Pro

S’espera que muntin 6 o 8 GB de RAM amb emmagatzematge de 64 o 128 GB i la pantalla amb una relació d’aspecte de 18:9.

Com ja va demostrar amb el P10, Huawei és un fabricant que sap fer les coses bé i segur que vol seguir demostrant-lo amb el nou P20.

Font | UnoCero | El Grupo Informático

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.