Play Station Steam Videojocs Xbox

Ja està disponible el primer episodi de la preqüela de Life is Strange

Jesús Cinto
Escrit per Jesús Cinto

L’episodi 1, “Desperta”, de Life is Strange: Before The Storm ja està disponible per a Xbox One, PlayStation 4 i PC Windows. En motiu del llançament, han publicat un vídeo anomenat “Carta oberta” on s’expliquen històries d’amistat reals.

L’amistat, un valor immesurable

Square Enix ha volgut reflectir la importància que té l’amistat en les nostres vides al mateix videojoc. Jon Brooke, el vicepresident de màrqueting, va dir: “Volia capturar l’emoció i l’esperit de Life is Strange d’una forma poc freqüent en els anuncis de videojocs. El joc s’atreveix a ser diferent, tracten emocions que no solen veure’s en els videojocs, volia un anunci en la mateixa tònica”. 

Nova aventura, mateixa emoció

Després de les emocions que ens van fer passar Max Caulfield i Rachel Amber en la primera entrega, ens posarem en la pell de Chloe Price, tornant a Arcadia Bay tres anys abans dels esdeveniments de la primera entrega. Serem una noia rebel que entaulava una inesperada amistat amb Rachel, una noia guapa i popular destinada a l’èxit. Quan Rachel descobreix un secret en la seva família, es trastoca el món.

També t‘interessarà:  Els llançaments dels videojocs de gener 2018

Cal recordar que la nova aventura consta de tres capítols desenvolupats per un estudi diferent. El preu de l’aventura completa és de 16,99 € o, si preferim adquirir capítols separats, el seu preu és de 5,99 € cadascun. També hi ha la Deluxe Edition, que per 25 € inclou també un capítol exclusiu addicional entre d’altres coss. Si encara no has jugat al primer, és molt recomanable experimentar les aventures dels 5 capítols de l’anterior entrega.

El primer títol va agradar molt al públic. Sí bé no va sorprendre per la seva jugabilitat, sí que ho va fer per les formes i els sentiments que transmetia. En aquests darrers anys, trobem jocs que tenen un paper més sentimental que jugable. Títols com Valiant Hearts: The Great War o el recent Last Day of June en són alguns exemples. Al final, les mecàniques de joc poden quedar obsoletes al llarg dels anys, però els sentiments perduren, com l’amistat.

Sobre l'autor

Jesús Cinto

Jesús Cinto

Enamorat dels videojocs des de que tinc sentit comú. Puc jugar a tot i a totes hores. E-sports, jocs indies, tecnologies... dormir és secundari.