Android iPhone Mòbil Videojocs

Animal Crossing: Pocket Camp arriba a dispositius mòbils a finals de novembre

Albert Orden
Escrit per Albert Orden

Super Mario Odissey just ha aterrat a les tendes i ja tornem a tenir notícies de Nintendo. A finals d’octubre es va realitzar un Nintendo Direct per presentar el seu nou títol per a iOS i Android. Després dels èxits aconseguits amb Super Mario Run i Fire Emblem Heroes, arriba Animal Crossing: Pocket Camp. Al Japó ja poden jugar aquesta aventura, tot i que a Europa haurem d’esperar fins a finals de desembre.

 

L’experiència Animal Crossing més pura, ara gratuïta

Mitjançant el més que conegut motor Unity, Nintendo promet oferir la mateixa qualitat que ja ens proporcionava als anteriors llançaments de la franquícia, similar als videojocs de 3DS. Tot i així, aquesta vegada serà acompanyada d’una estructura totalment free-to-play. Això de ben segur permetrà convèncer més fàcilment als nostres amics per jugar amb nosaltres.

Cal esmentar que tot i poder accelerar el nostre progrés amb l’ús de micropagaments, qualsevol dels objectes es podrà aconseguir amb la moneda gratuïta del joc.

Algunes de les opcions de Animal Crossing: Pocket Camp

Una vegada haguem personalizat el nostre personatge, se’ns donarà accés al nostre propi campament. Podrem decorar el nostre particular càmping i la nostra caravana. Aconseguirem els materials per fer-ho comprant-los o bé fent ús d’un sistema de crafting. La moneda del joc o els materials més bàsics es podran aconseguir, per exemple, amb la pesca, la caça o amb petites tasques per als nostres veïns.

També t‘interessarà:  El nou LG V30S ThinQ opta per la Intel·ligència Artificial com a punt fort

Totes aquestes accions es desenvoluparan en diverses zones, com ara la platja, illes al·lienes al campament… On a més tant les estacions com les hores del dia passaran en temps real. Aprofitant aquesta mecànica, s’incorporaran esdeveniments temàtics en moments específics de l’any.

—————————————————————————————————————–

Estem al davant de la tercera incursió de la gran Nintendo al món dels dispositius mòbils. Fins ara aquesta aventura li ha funcionat a les mil maravelles i és d’esperar que aquest Animal Crossing: Pocket Camp arribi a triomfar a totes dues plataformes mòbils.

 

Sobre l'autor

Albert Orden

Albert Orden

Geek dels videojocs, les noves tecnologies i tot aparell electrònic. Mai tindré prou jocs a Steam.