Barcelona Games World 2017 Videojocs

Naruto to Boruto: Shinobi Striker: aire fresc per a la saga de videojocs del ninja més carismàtic

Albert Orden
Escrit per Albert Orden

Els periples de Naruto i els seus amics ja han finalitzat. Tot i així, Bandai Namco està decidida a sorprendre amb el llançament d’un nou títol: Naruto to Boruto: Shinobi Striker. T’expliquem les nostres primeres impressions jugables durant aquesta edició de la Barcelona Games World.

 

Frenètica acció cooperativa, la nova fórmula

Històricament, la tendència fins ara ha sigut continuista a pràcticament tota la saga de videojocs Naruto. En aquest cas ja no serà així. Només començar la primera partida, ens trobem amb un refrescant plantejament del clàssic gènere de lluita.

En aquest cas entren en joc dues noves possibilitats. Per una banda, un mode cooperatiu de fins a quatre jugadors. Aquests hauran d’unificar forces per tal de vèncer a alguns dels grans enemics de l’univers de Masashi Kishimoto. Per l’altra, els combats multitudinaris de fins a vuit jugadors. Dividits en dos equips s’enfrontaran amb la intenció d’acomplir diversos objectius.

Flag Battle és el mode al qual era permès jugar a aquesta Barcelona Games World. L’objectiu serà la captura d’una bandera ubicada a la base de l’equip contrari, que després s’haurà de portar fins a base aliada.

Tot això ve acompanyat d’una lleugera penalització per mort. Aquesta consisteix en deixar-nos fora del combat durant uns breus segons, retornant-nos després al nostre punt de spawn. Garanteix així una acció d’allò més ràpida, que enganxarà al sofà tant als fans del manga com a aquells jugadors més aliens a aquest.

Les animacions i els personatges, dos dels punts forts

I és que el que millor acompanya al renovat sistema de combat que porta de la mà el títol és la sensació que transmet el moviment. La fluïdesa i precisió a l’hora de saltar entre arbres o caminar per les parets ens farà sentir com un veritable ninja. Això també serà útil en ple combat o en el moment d’escapar-ne per buscar una altra alternativa.

També t‘interessarà:  Coneixem gairebé tots els detalls del Call Of Duty: Black Ops 4

És remarcable la qualitat dels dibuixos i animacions de cadascun dels personatges. Aquest factor en combinació amb les impressionants tècniques, són tot un espectacle per a la vista. Cal afegir que aquestes últimes seran realitzables de manera ràpida i senzilla,

En quant a l’elenc de personatges, fins ara estan confirmats un total de 13: Naruto, Sasuke, Sakura, Kakashi, Boruto, Shikamaru, Chôji, Hinata, Rock Lee, Itachi, Kisame, Pain i Konan, tot i que s’espera que se n’incorporin més al roster. Durant la demo presentada a la Barcelona Games World, es trobaven disponibles per controlar només els quatre primers.

Addicionalment, es disposava de 4 alternatives preestablertes que mostraven la dinàmica de creació de Shinobis que inclourà el joc final. Amb aquesta característica s’afegirà la possibilitat de personalització a les nostres aventures, podent donar un rol específic al nostre avatar. A més podrem equipar-lo amb diverses armes o habilitats, a més de la modificació d’elements merament estètics. Per primera vegada podrem proposar-nos ser el shinobi més poderós de Konoha i de tot el món ninja.

 

En definitiva, Bandai apunta alt amb la seva franquícia de videojocs basats en l’univers de Naruto. Naruto to Boruto: Shinobi Striker promet diversió en cadascun dels diversos modes que ofereix, aquesta vegada particularment orientats al joc en cooperatiu.

 

 

Aquest títol arribarà durant el proper any 2018 a les plataformes de PlayStation 4, Xbox One i PC (Steam).

Sobre l'autor

Albert Orden

Albert Orden

Geek dels videojocs, les noves tecnologies i tot aparell electrònic. Mai tindré prou jocs a Steam.