Proximitat

Neix ElMeu.blog, la plataforma de creació de blogs catalana dels amants de l’escriptura

ElMeublog
Escrit per Miquel Orozco

Avui ha nascut una nova plataforma de creació de blogs catalana, amb una filosofia una mica diferent a les plataformes actuals.
ElMeu.blog és un portal web que permet que qualsevol persona es pugui crear el seu propi blog personal però amb la diferència que aquesta està enfocada a gent que li agradi escriure, amb eines específiques com és un editor visual o una interfície molt simple i intuïtiva.

Aquesta facilitat obre les portes a què gent que fins ara no s’hagi atrevit a crear el seu blog a causa dels pocs coneixements en Internet ho puguin fer amb aquesta plataforma, asseguren. També està enfocada a sectors com escoles o gent gran, per tal que els pugui servir com a formació i primer pas cap a un aprenentatge amb les noves tecnologies.

L’editor visual com a característica estrella

Els objectius d’ElMeu.blog són que qualsevol persona pugui crear-se el seu propi blog personal i tenir la seva presencia a Internet de forma totalment gratuïta. L’edició del blog es realitza visualment i amb menús molt senzills, obrint el ventall a la gent que no té gaires coneixements a Internet. Aquest editor visual és la característica estrella, on des de la plana del blog es poden editar els textos, afegir entrades, pàgines o imatges sense entrar en cap tauler d’administració.

També t‘interessarà:  Xiaomi inaugura la seva primera botiga a Barcelona

L’editor visual consisteix en un menú flotant en la part inferior de la pàgina on es mostren les diferents eines amb les quals l’usuari pot interactuar amb la pàgina. Quan es fa clic al botó simbolitzat amb una ploma, s’activa un nou menú i visualment es pot editar tot el text de l’entrada (afegint imatges, cites, enllaços… de forma totalment visual i arrossegant).

La plataforma està totalment en català i va dirigida a gent que li agradi escriure i explicar les seves històries al món. La creació de blogs amb ElMeu.blog és totalment gratuïta, però amb un pla de pagament (de 20€ l’any) per si vols disposar de suport tècnic personalitzat.

Web | ElMeu.blog

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!