Últimes notícies

Netflix Personal Trainer, motiva’t amb els teus personatges preferits

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Tots coneixem Netflix, una de les plataformes de streaming de vídeo més reconegudes. Capaç d’oferir un gran catàleg de sèries i pel·lícules i de brillar amb creacions pròpies no es conforma amb només això. Netflix aposta per nous i innovadors projectes com el que us presentarem a continuació, el Netflix Personal Trainer.

Motiva’t amb frases dels teus personatges preferits

No es tracta d’una polsera quantificadora ni d’un smartwatch, és un petit dispositiu que pots  penjar-te dels pantalons i que es connecta amb el teu smartphone. Gràcies als sensors que incorpora és capaç de monitorar el teu exercici i, si en algun moment t’adorms… Terry Crews t’animarà a seguir endavant!

Aquesta és la gràcia de l’entrenador personal, pots configurar-ho amb les veus dels teus personatges de sèries i pel·lícules preferides perquè et motivin mentre realitzes exercici. Poden donar-te ànims quan perdis energia o reconèixer que has fet una bona feina.

Princesa Elisabeth de la sèrie The Crown. Font: Web oficial.

Fes-ho tu mateix

Lamentablement aquest aparell no està a la venda, Netflix no vol fer negoci amb això, però et dóna totes les eines necessàries perquè ho facis tu mateix a casa. A la web del projecte pots trobar tot el que necessites per fabricar-te a casa teva el teu propi dispositiu. Allà trobaràs el llistat de components electrònics així com el codi de programació i els arxius 3D per fer-te la teva carcassa.

També t‘interessarà:  Nou rècord de capacitat d'un SSD: 50TB

Si t’agrada l’electrònica, estàs d’enhorabona, tocarà soldar i fer-te tu mateix el circuit. Si no és el teu cas, tot està molt ben explicat i és molt senzill, pren-t’ho com un repte per aprendre coses noves.

És un invent sense ànim de lucre, simplement Netflix ha volgut fer una cosa divertida i entretinguda per aprendre a fer-ho tu mateix.

Components del Netflix Personal Trainer. Font: Web oficial.

Més informació | Netflix Personal Trainer

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic que treballa com a programador de robots. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers