MWC18

Nokia 8 Sirocco i Nokia 7 Plus: Primeres impressions [VÍDEO]

S’esperava molt de Nokia en aquest Mobile World Congress i no ha decebut. La marca Finlandesa ha presentat en el congrés els nous Nokia 8 Sirocco, una versió millorada de l’actual Nokia 8 i el nou Nokia 7 Plus, entre altres mòbils més.

Nosaltres hem volgut provar els nous mòbils, per descobrir si realment valen la pena tal com el volen vendre. La millor manera de fer-ho era analitzant-los a fons i portant-vos en vídeo les novetats més destacades perquè ho pugueu veure vosaltres mateixos, i això hem fet:

El Nokia 8 Sirocco destaca per la seva pantalla corbada i doble càmera firmada per ZEISS, una marca d’òptiques de gran renom. Es tracta d’un dispositiu molt equilibrat i que pot competir directament amb els millors mòbils que hi ha ara al mercat.

Sobre el Nokia 7 Plus, és un mòbil més moderat en quan a especificacions però amb un aspecte i tacte molt prèmium. De totes maneres disposa d’una gran pantalla de 6 polzades i 4 GB de RAM.

També t‘interessarà:  Huawei i LG, els grans desapareguts d'aquest any al Mobile World Congress

Després de veure com són els nous Nokia 8 Sirocco i Nokia 7 Plus, creus que els finlandesos estan seguint el bon camí amb els seus mòbils?

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!