Google MWC18

El Nokia 9 filtrat, més estètic del que esperàvem

Escrit per Miquel Orozco

Es nota que s’acosta el Mobile World Congress, les filtracions i rumors surten de sota les pedres i avui li ha tocat el torn a Nokia. Fa unes setmanes vam desvelar gairebé pel complet el pròxim Samsung Galaxy S9, i avui ho farem amb el Nokia 9.

El Nokia 9 serà el pròxim dispositiu de gamma alta de la marca Finlandesa que serà presentat en el congrés de mòbils de Barcelona i les espectatives són molt altes. El Nokia 8 ha estat un mòbil molt ben cotitzat pels seus usuaris i el predecessor ha de recollir l’èxit que va tenir.

La filtració prové d’un periodista que ha aconseguit fotografiar el terminal en una simulació a l’exterior del dispositiu. Totes les marques han de provar en un entorn real els seus nous dispositius, però si no es va en compte i tens la mala sort de tenir un periodista aprop el disseny pot ser develat abans de la presentació, com ha estat en aquesta ocasió.

També t‘interessarà:  4YFN'18: Barcelona es transforma en la capital europea de les startups

Veient la imatge podem comprovar com els renders que han sortit fins la data són força encertats, amb una pantalla més allargada que el seu antecessor i a l’estil “infinite display” dels terminals de Samsung.

La pantalla té un format 18:9, sense espai pel sensor d’empremtes dactilars que es mou a la part posterior. Té una coble càmera, una de 12Mpx i l’altre de 13Mpx. La càmera davantera serà de 5Mpx.

Si parlem del processador, equiparà un Qualcomm Snapdragon 835, deixant de banda l’Snapdragon 845 (el que serà el processador dels gamma alta del 2018).

Esperem que aquest moviment sigui per abaratir el preu del dispositiu i que pugui competir amb els principals terminals que tenim actualment al mercat. Sigui com sigui, el 25 de febrer coneixerem tots els detalls quan presentin aquest nou terminal de forma pública.

Font | Detik.com

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!