E3 2017 Videojocs

Nou tràiler de Kingdom Hearts III

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Square Enix, encarregada del desenvolupament de la saga que uneix personatges Disney, de Final Fantasy i propis, ha desvetllat fa poques hores un nou tràiler d’un dels seus videojocs més esperats: Kingdom Hearts III.

Gameplay al món d’Hèrcules

El vídeo anomenat Kingdom Hearts III Orchestra Trailer mostra 2:30 minuts plens de gameplay al conegut món d’Hèrcules.

Durant el transcurs podem veure innumerables escenes de batalles que mantenen l’essència de tota la saga: rapidesa, agilitat, màgia i cops de clau espasa per tot arreu.

Com sempre, en Donald i en Goofy, inseparables companys de batalla ens ajudaran a enfrontar els enemics que s’han apoderat del món.

Gameplay del tràiler al món d’Hèrcules

Gràfics millorats i mateixes mecàniques

La millora gràfica és notable, l’estil visual del videojoc no se centra en textures detallades ni elements realistes, intenta donar un aspecte de dibuix i caricaturitza certs aspectes dels seus personatges. Tot i això l’apartat tècnic ha evolucionat notablement. No podem dir el mateix de les mecàniques, seguim veient el clàssic menú d’accions a la part esquerra de la pantalla i la coneguda espiral de vitalitat i punts de màgia a la dreta.

També t‘interessarà:  ESL One Cologne 2017: Arrenquen els quarts de final

Tot apunta que seguirem tenint acció vertiginosa, espurnes i màgia per tot arreu, en aquest joc que ens desgasta les empremtes dactilars del polze.

Gameplay d’un dels primers tràilers de KH3

A continuació, us deixem amb el nou tràiler:

I per aquí el tràiler mostrat a l’E3 2015:

Més informació | Kingdom Hearts

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic que treballa com a programador de robots. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers