Android

El OnePlus 5 al descobert, es trenca el secret a veus

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Demà és el gran dia, el dia on li tremolaran les cames a la gamma alta. El 20 de juny a les 18:00 h espanyoles es presentarà oficialment el nou OnePlus 5 que promet tornar a coronar-se com el flagship killer, o no…

No ho han pogut amagar més

Ja coneixíem part del seu disseny, les seves especificacions i, fins i tot els possibles colors que tindrà.

Però avui, quan falta un dia per la seva presentació, OnePlus ha fet públic mitjançant The Verge un vídeo que intenta explicar com s’ha desenvolupat la seva cinquena generació.

Escollir el disseny no ha estat fàcil

El CEO de OnePlus, Pete Lau, destaca la facilitat per provar dissenys i fer prototips ràpidament. Aquest procediment ha premés estudiar més de 10 dissenys diferents abans de trobar el que hem vist anteriorment.

Prototips del OnePlus 5. Font: The Verge

Podem veure dissenys de tota mena, des dels que s’assemblen al Nexus 6P, els que repeteixen el disseny del 3 i el que beu directament de l’iPhone 7. Sembla que aquest útil és el que més els hi ha agradat, tot i les crítiques rebudes per aquest fet.

També t‘interessarà:  Aquest és el disseny del nou Samsung Galaxy Note 8

 

Ja és difícil que estiguem impacients per descobrir que serà el OnePlus 5 amb tantes filtracions, però qui sap, potser ens sorprèn amb alguna cosa revolucionària. Tot apunta que el preu no ho farà…

Més informació | The Verge

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic que treballa com a programador de robots. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers