Google Mòbil

El OnePlus 6 al descobert, coneix totes les seves especificacions

Oppo R15
Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Després de la segona iteració de la seva cinquena versió, el OnePlus 5T, el fabricant xinès comença el compte enrere per la presentació del nou OnePlus 6. Hi ha un degoteig constant de filtracions i rumors que de mica en mica ens van desvetllant com serà, previsiblement, el nou dispositiu del fabricant, a continuació us fem cinc cèntims de tot el que es coneix fins al dia d’avui.

‘Notch’ i calcat a l’Oppo R15

Oppo, la marca mare de OnePlus, va presentar-nos fa poc el nou Oppo R15 i, si la lògica no ens falla, el OnePlus 6 adoptarà el mateix disseny d’aquest. Al vídeo superior heu pogut veure la presentació del R15 que va fer pública Oppo.

Oppo R15

‘Notch’ present a l’Oppo R15

Com podem veure a la imatge superior, per tal d’aprofitar al màxim la part frontal del dispositiu, l’Oppo R15 adopta el famós ‘notch’ que va iniciar l’Essential Phone i va posar de moda l’iPhone X. Els botons de navegació queden integrats al software i a la part inferior trobaríem un marc mínim.

Oppo R15

Possible disseny del OnePlus 6

A la part posterior trobarem una càmera dual i el sensor dactilar col·locat a la part central del dispositiu, a priori, esborrant la possibilitat d’integrar el sensor sota la pantalla. Suposem que mantindrà l’estimat selector de perfil de so al lateral del dispositiu així com la integració de l’USB tipus C.

També t‘interessarà:  Xiaomi Mi Mix 2S, coneix tots els seus detalls

Especificacions a l’altura dels grans

No podíem esperar menys, totes les filtracions apunten que el nou OnePlus 6 estarà a l’avantguarda en hardware, posant vermells a fabricants com Samsung amb el seu Galaxy S9.

Els rumors comenten que muntarà l’Snapdragon 845 acompanyats de 6 GB de memòria RAM i 128 GB d’emmagatzematge. Caldrà veure si disposem d’una versió superior amb 8 GB de RAM, com el 5T.

Oppo R15

Disseny de l’Oppo R15

A priori, muntaria una pantalla de 6,28″ i 2.280 x 1.080 píxels de resolució amb una  relació d’aspecte 19:9. La càmera posterior estaria formada per un sensor de 16 MP i un altre de 20 MP amb apertura f/1.7. A la part frontal trobaríem un sensor de 20 MP i f/2.0.

Pel que fa a la bateria estaríem parlant d’uns 3.420 mAh i tot això funcionant sota Android 8.1 Oreo.

Possible preu i data de presentació

Tots coneixem el secretisme i el hype característics de OnePlus però s’espera que el OnePlus 6 es presenti el mes de juny i a la seva etiqueta figuri un valor d’uns 600 €.

Aquest preu pot semblar alt, i més veient el que va suposar el OnePlus One però sembla que de mica en mica ens haurem d’acostumar al fet que els OnePlus siguin cada vegada més cars. Qui sap?, potser volien fer-se veure trencant el mercat amb preus molt baixos i, una vegada ho han aconseguit, posar preus més alts. Però tot i això, segur que sortirà més a compte que comprar-se un Galaxy S9.

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.