Steam Videojocs

Playerunknown’s Battlegrounds, el joc de moda

Jesús Cinto
Escrit per Jesús Cinto

Playerunknown’s Battlegrounds és el joc del moment tant en PC com pels usuaris de Youtube. Després de vendre més de 2 milions d’unitats, és col·loca en una posició molt alta en Steam.  És un shooter en primera i tercera persona, basat en un mode de joc al estil Battle Royale. Es pot jugar sol o amb equips de dues o quatre persones. Es guanya quan el teu equip és l’últim de l’illa.

Un joc amb futur

No oblidem que aquest joc està en Early Access o accés anticipat. Això vol dir que podem jugar quan continua en mode de desenvolupament. L’usuari que fa la compra pot jugar i serveix per testejar, cosa que ajuda als desenvolupadors a millorar errors i jugabilitat. Sempre amb el risc que això pot compondre. Mensualment, el contingut es va ampliant i setmanalment és corregeix els errors.

Font pròpia,

Brendan Greene, és el creador d’aquest mode de joc en altres títols com ARMA i H1Z1: King of the Kill. Després de veure la popularitat d’aquest mode, juntament amb els nois de Bluehole Studio, van crear un joc especialitzat en aquest mode de joc, per tenir una experiència més diversa i robusta.

El joc més tens i divertit del moment

Una vegada sabem l’entorn i la seva popularitat, passem a veure que tracta. La idea és molt fàcil, com també la seva jugabilitat. Guanyar?,  solament està a l’abast dels millors.

També t‘interessarà:  Tot sobre la conferència d'Electronic Arts a l'E3 2017

Consisteix a ser els últims en vida d’entre 100 jugadors. Al començament, tots els jugadors hi són dintre d’un avió que creua l’illa de forma aleatòria. És decisió del jugador saltar on vulgui dins d’una illa que consta d’algunes ciutats, cases i altres edificis per tot el territori. Als primers minuts, la partida consisteix a entrar dins dels edificis i agafar el màxim d’objectes possibles. Poden ser armes, bales, objectes de curació, etc. I anar el millor preparat possible per quan ens trobem a uns altres jugadors.

Font pròpia.

Perquè la partida no es faci massa llarga, es va decidir implementar una reducció del mapa mitjançant una cúpula que, a mesura que passa el temps, es va reduint. Si estàs fora, et va llevant vida progressivament fins a perdre la vida. Si estàs dins, hauràs de fer el possible per seguir viu.

Font pròpia

La tensió està present en tot moment. Ja que qualsevol decisió és important, i en qualsevol moment el transcurs de la partida pot canviar radicalment. I aquesta sensació és la que fa que aquest joc tan bàsic sigui tan addictiu.

Tot i això, sigui jugar sol o amb els teus amics, Playerunknown’s promet diversió, milers d’històries i anècdotes que et farà també afegir-te a la nova moda dels videojocs.

Sobre l'autor

Jesús Cinto

Jesús Cinto

Enamorat dels videojocs des de que tinc sentit comú. Puc jugar a tot i a totes hores. E-sports, jocs indies, tecnologies... dormir és secundari.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers