MWC18

Provem els nous portàtils d’HP al MobileFocus Global

Jesús Cinto
Escrit per Jesús Cinto

En el CES 2018 de Las Vegas es van presentar els nous portàtils d’HP. Nosaltres els hem pogut veure i provar a l’esdeveniment de l’empresa Pepcom, el MobileFocus Global, que se celebra a l’Hotel Juan Carlos I de Barcelona. Segons la companyia nord americana, asseguren que són una nova generació de productes personals que farà possible introduir els consumidors en un món d’experiències associades a l’ordinador.

HP Spectre x360 15

Segons la companyia, és el convertible més potent del mercat: ràpid i amb molta potència. Existeixen dos models:

  • El primer, amb el processador Intel Core i7 de vuitena generació amb gràfica Raedon RX Vega M. Ofereix 12 hores de bateria i pot recarregar la meitat de la seva capacitat en 30 minuts segons les seves especificacions. A l’hora de la veritat sempre acaba sent menys, però la rapidesa és indubtable.
  • L’altre model porta un processador de quatre nuclis de vuitena generació Intel Core amb gràfica NVIDIA GeForce MX 150 i una bateria una mica més extensa. Promet 13,5 hores i una càrrega una mica menys ràpida (90% en 90 minuts).

A banda d’això, els dos estan fets d’alumini i tenen un pes de 2,09 kg. Impressiona que, amb un pes tan baix, tinguem també una pantalla tàctil 4K UHD de 15,6 polzades. Incorpora un protector Gorilla Glass 4 compatible amb el llapis HP Tilt i amb protecció contra esgarrinxades i petits cops. Conté també una càmera IR amb el suport de Windows Hello, lector d’empremta digital i té els altaveus situats a dalt del teclat.

També t‘interessarà:  El Nokia 9 filtrat, més estètic del que esperàvem

S’esperava que es llancés el passat febrer amb un preu de 1.799€.

HP ENVY x2

L’HP ENVY x2 és un ordinador petit, lleuger, potent i molt ràpid. Podríem dir que és el somni de qualsevol estudiant i persona que vulgui un portàtil que l’ajudi amb la feina i amb contingut multimèdia. Té un pes de 0,76 kg d’alumini amb un gruix de 7,9 mm. Pel que fa a la pantalla, es tracta d’una tàctil WUXGA+ de 12,3 polzades amb protecció Gorilla Galss 4, com ja hem vist en l’anterior portàtil reversible.

Té una estètica molt bonica i elegant que es pot fer servir com a ordinador o com a tablet i el teclat és retroil·luminat amb les tecles separades a 1,3 mm.  En les seves entranyes podem veure un processador de setena generació Intel Core Y-Series amb un disc dur SSD de fins a 256 GB i 8GB de memòria LPDDR3. Porta incorporat el Windows 10 Home, amb sincronització amb Connected Modern Standby13 i connectivitat amb opció de suport LTE-Advanced14 amb mòdem Intel XMM LTE. Totes aquestes característiques estaran disponibles durant les 17 hores que dura la bateria fent-hi un ús normal.

Estarà disponible el mes d’abril per un preu de 999€.

Més informació a la seva pàgina oficial | Hp Spectre x360, HP ENVY x2

 

Sobre l'autor

Jesús Cinto

Jesús Cinto

Enamorat dels videojocs des de que tinc sentit comú. Puc jugar a tot i a totes hores. E-sports, jocs indies, tecnologies... dormir és secundari.