Esdeveniments Proximitat Videojocs

Primeres impressions de Mario Kart 8 Deluxe

Durant l’edició d’enguany del Saló Internacional del Còmic de Barcelona hem pogut provar diferents videojocs que encara no han sortit a la venda, com Splatoon, ARMS, o Mario Kart 8. Avui us parlarem d’aquest darrer títol: el Mario Kart 8 Deluxe.

Tots coneixem aquest joc de carreres on per guanyar ens hem de dedicar a empipar, frenar, llençar pells de plàtan i closques de tortuga als nostres rivals, mentre hem de procurar que ells no ens facin el mateix.

Aquesta nova entrega és l’edició definitiva del Mario Kart 8 que ja hem vist a la Nintendo Wii U, incloent-hi tots els DLCs amb els personatges i circuits addicionals. A més a més, hi trobarem un mode batalla renovat (amb les clàssiques batalles de globus i bombardejos). També podrem portar dos objectes a la vegada i aconseguir vestimenta per als nostres personatges mitjançant els Amiibos.

Jugabilitat i impressions

Pel que fa a la nostra experiència podem dir que no decep gens. Els que vam conèixer el Mario Kart de la Nintendo 64 quedarem conformes amb el que se’ns ofereix, mentre la nostàlgia invoca aquells moments asseguts davant dels televisors de tub on jugàvem amb les pantalles dividides i fèiem alguna que altra trampa.

També t‘interessarà:  La Universitat Autònoma de Barcelona acollirà la Wikimedia Hackathon 2018

En volem destacar l’aparició de nous personatges com en Link (de The Legend of Zelda) i les noves funcions que ens permeten personalitzar els nostres karts peça a peça. La jugabilitat manté l’essència dels títols anteriors, i malgrat no presentar-nos grans novetats ens en deixa una molt bona impressió, sent així un joc entretingut i per jugar tant amb amics com amb gent forana a l’altra banda de la connexió a Internet.

Tràiler i llançament

El llançament d’aquest títol serà el 28 d’abril, però si el voleu provar, us podeu acostar a la Fira de Barcelona de Montjuïc fins aquest diumenge.

Sobre l'autor

Marc Vila Tornamorell

Marc Vila Tornamorell

Del 94. Em mou la informàtica i la tecnologia. Amant dels videojocs i entusiasta de la cultura. De tant en tant li he d'arreglar l'ordinador a la meva tieta.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers