Videojocs

El professor Layton arriba als dispositius mòbils

Raquel Casals
Escrit per Raquel Casals

Per aquells que sou més fans de Nintendo, el Professor Layton us serà una figura ja coneguda. Es tracta d’un arqueòleg amb vocació de detectiu que viatja amb el seu deixeble Luke per resoldre crims i injustícies i viure moltíssimes aventures.

Des dels inicis, el Professor Layton va aparèixer a les plataformes Nintendo, començant amb l’antiga Nintendo DS amb El professor Layton i la vil·la misteriosa. Després de quatre títols, El professor Layton i la màscara dels prodigis significava el pas a la nova consola, la Nintendo 3DS (i, per tant, també la 2DS). Des de llavors, l’arqueòleg ha resolt milers de trencaclosques i minijocs, el seu plat estrella, a banda del pes que té en aquests videojocs tot allò que entra en el terreny de l’aventura gràfica.

 

Fa ben poc, l’empresa LEVEL-5 abby Inc va llançar el nou títol de la saga: El misteriós viatge de Layton: Katrielle i la conspiració dels milionaris. Sorprenentment, l’entrega es troba ja disponible per a Android, iPhone i iPad, amb un preu de 17,99€.

Amb la celebració dels 10 anys de la saga, aquest llançament significa el salt a una plataforma completament nova. Ara bé, no es quedarà curt, atès que conté més trencaclosques que qualsevol títol anterior.

Avui és l’inici d’un nou viatge per a milions de jugadors mòbils a tot el món, gràcies al debut del nostre primer joc de la saga Layton en cinc anys, que arribarà als mòbils en primer lloc.

Deia Yukari Hayakawa, COO a LEVEL-5 abby Inc.

També t‘interessarà:  Coneixem gairebé tots els detalls del Call Of Duty: Black Ops 4

A nivell argumental, tot i que estiguem acostumats a Hershel Layton i a Luke Triton, el personatge principal canviarà rotundament: el protagonisme se l’endurà Katrielle Layton, la filla del professor. Ben aviat ella, en la seva Agència de Detectius Layton, es veurà portada a viure les noves aventures de la propera generació.

Cal fer, però, un últim apunt respecte aquest nou títol: com hem esmentat, actualment es troba ja a Google Play i a Apple Store, però és evident que serà llançat també per a 3DS, malgrat que caldrà esperar una mica més, concretament al proper octubre.

 

Més informació | Pàgina web oficial de la Saga Layton

Sobre l'autor

Raquel Casals

Raquel Casals

Pirata de Melêe Island, grammar nazi i fanàtica dels videojocs. La triforça m'ajuda a tenir cura del català.