Barcelona Games World 2017 Videojocs

Prova i omple’t de nostàlgia amb el nou Crash Bandicoot

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Seguim mostrant-vos tot el que teniu al vostre abast al Barcelona Games World 2017, aquesta vegada us portem la renovació d’un dels videojocs que ha marcat la infància de molts joves dels 90: el Crash Bandicoot N. Sane Triology.

Més que una remasterització

Amb un renovat apartat gràfic i sonor, però mantenint l’essència gamberra del protagonista i del videojoc en general, Sony ens porta la trilogia completa a la alta resolució: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back i Crash Bandicoot 3: Warped.

Podrem controlar i intercanviar entre dos personatges disponibles: la Coco i en Crash i gaudir de diferents mecàniques de joc.

Gameplay del videojoc

Crash Bandicoot al BGW

Al recinte número 2 de la fira de Barcelona, a l’exposició de PS4, trobarem dues televisions disponibles per provar el joc. Al costat d’altres títols com Monster Hunter o Horizon Zero Down.

Zona de prova del Crash Bandicoot

Podrem trepitjar els botons que ens portaran a diferents pantalles just després de ser absorbits per un portal. Aleshores podrem gaudir de les diferents mecàniques que ofereix, com el de plataformes amb dues profunditats, sempre acompanyats de la coneguda màscara.

També t‘interessarà:  Coneixem gairebé tots els detalls del Call Of Duty: Black Ops 4

Ja disponible per jugar

Si ets un fanàtic del Crash Bandicoot, cal dir-te que ja està disponible per comprar des del 30 de juny del 2017 per a PS4.

Més informació | PlayStation

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.