Android Videojocs

PUBG per Android està cada vegada més a prop

PUBG Android
Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Playerunknown’s Battleground, també conegut com a PUBG,  va ser el joc de moda del 2017 i promet seguir sent així durant el 2018. Després d’estrenar la seva versió per Xbox One vol llençar-se de ple als dispositius mòbils amb una versió adaptada a Android.

Ampliant horitzons

Tencent, creadors de PUBG, no han donat gaire informació sobre el desenvolupament de la versió per dispositius Android. Per ara només sabem que es llençarà a la Xina i que serà fidel a l’original.

Desconeixem dades com la data de llançament, la  distribució a altres països o si serà de pagament.

El que sí que podem deduir del tràiler de presentació és que necessitarem molt probablement un dispositiu potent per poder jugar adequadament. Tot i que PUBG no és un videojoc tècnicament destacable, segur que necessita un bon hardware per poder fer anar bé la versió mòbil (o una millor optimització que a Xbox).

PUBG Android

PUBG

Primers gameplays de PUBG mobile

Tot i la poca informació que disposem, podem compartir amb vosaltres un extens gameplay de la versió mòbil. Podem veure com els controls estan adaptats a pantalles tàctils i que disposem de molta informació a la pantalla.

També t‘interessarà:  Es confirma: el Samsung Galaxy S9 es presentarà a Barcelona

Dues versions, dos modes de joc

Sembla que Tencent estan desenvolupant dues versions del videojoc mòbil: Battlefield, més fidel a l’original, i Army Attack, que vol adaptar-se a l’experiència mòbil.

A PCatalà us mantindrem informats sobre totes les novetats referents a PUBG Mobile. Estigues atent!

Més informació | PUBG

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.