Esdeveniments Videojocs

Ja és aquí la DreamHack Valencia 2017

Avui arrenca l’edició anual de la DreamHack Valencia, un dels esdeveniments més importants dels e-Sports de l’estat, on ha arribat a captar prop de dos milions d’espectadors en les passades edicions.

Així doncs, des d’avui dia 13 i fins diumenge dia 16, podrem gaudir d’entreteniment en format competitiu entre equips de gran categoria de CS:GO, League of Legends, Overwatch, HearthStone, Rocket League o FIFA17, entre d’altres.

A més de les competicions d’equips d’alt nivell, els assistents a la DreamHack podran competir de manera amateur a l’espai LAN habilitat amb l’ajuda de Movistar, on hi haurà fins a vuit tornejos oberts per als assistents.

Foto | eldesmarque.com

Els premis de les competicions professionals i amateurs sumen fins a 520.00€, una xifra que ha resultat atractiva a equips de gran recorregut com Ninjas in Pyjamas en el panorama del Counter Strike: Global Offensive. A Colònia vam tenir l’oportunitat de parlar amb el capità del llegendari equip suec, Christopher “GeT_RiGhT” Alesund, que ens va indicar que els resultats obtinguts a Colònia eren satisfactoris, ja que no encaraven les competicions amb objectius ambicioses, sinó que tot forma part d’una fase de “reaprenentatge” i de proves. Descriu el seu moment en el panorama competitiu com una relació “d’amor-odi”, ja que “no juguen concentrats al 100% però si veuen resultats fruit dels seus entrenaments”. En podeu escoltar un fragment de la conversa aquí:

També t‘interessarà:  Kingdom Hearts III confirmat pel 2018 amb el món de Toy Story

Cal recordar que malgrat el mal moment de l’equip, Ninjas in Pyjamas ha guanyat fins a 1,869,607$ en premis, incloent-hi la ESL One Cologne 2014 amb el títol de Major League.

Sobre l'autor

Marc Vila Tornamorell

Marc Vila Tornamorell

Del 94. Em mou la informàtica i la tecnologia. Amant dels videojocs i entusiasta de la cultura. De tant en tant li he d'arreglar l'ordinador a la meva tieta.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers