Videojocs

Steam, Origin i Battle.net: Aquestes són les rebaixes d’hivern 2017

Albert Orden
Escrit per Albert Orden

Com ja és tradició per aquestes dates nadalenques, els grans portals en línea ofereixen gustoses rebaixes a bona part dels seus catàlegs. En aquest article es reuneixen algunes de les quals a PCatalà ens han semblat més interessants. Parlem de les tres grans plataformes de venda online: Steam, Origin i Battle.net.

Steam: el vell conegut

Rebaixes hivern Steam 2017 PCatalà

Torna una altra edició de les rebaixes de Steam, en la que les estimades ofertes flash i les ofertes diàries continuen desaparegudes. Com ja es tradició aquests darrers anys, el portal mostra unes rebaixes en els seus productes que es mantindran fixes fins l’últim dia de promoció. Aquest hivern allargarà els seus descomptes fins al 4 de gener.

A mode d’ajudar als lectors a distinguir la qualitat de les rebaixes dels videojocs a Steam respecte a preus passats, us recomanem fer ús d’Steamdb. A partir d’aquesta eina web, podrem observar històrics de preus per fer una comparació amb els descomptes que cada títol hagi rebut amb anterioritat. Per fer això, accediu a la pestanya “Price” dintre de la fitxa del joc pel qual estigueu interessats i escolliu la vostra divisa de pagament.

Steamdb històric preus PCatalà

Ara sí, comencem amb alguns dels títols més interessants del repertori:

Jocs

Hardware

Compte amb aquests preus! Cal sumar les despeses d’enviament dels productes.

També t‘interessarà:  Coneixem gairebé tots els detalls del Call Of Duty: Black Ops 4

Origin: l’hivern més calent per a EA.

Origin Powered by EA

Electronic Arts també s’ha posat en marxa amb els descomptes nadalencs. En trobem una interessant selecció dels seus jocs AAA. Tot i les darreres polèmiques en relació a les polítiques de microtransacció, els títols propis d’Origin continuen venent com sempre ho han fet. En aquest cas, els descomptes hi són disponibles fins al 12 de gener.

Battle.net: Rebaixes everywhere.

Blizzard Battle.net

Aquesta plataforma, de la mà de Blizzard, ens ofereix rebaixes pràcticament en tots els seus jocs per a aquests dies. Amb constants actualitzacions als seus títols, el gruix dels usuaris es mostra agraït a la desenvolupadora pel tracte durant aquest any. Sense anar més lluny, “Overwatch” va rebre el premi a millor joc com a servei als The Game Awards 2017, deixant entreveure la implicació darrere del títol. Pots trobar més informació sobre els premis VGA 2017 en aquest enllaç. Els descomptes següents es mantindran al lloc web fins el 2 de gener.

 

Amb això, tanquem un enorme llistat de títols rebaixats per a aquests darrers dies de l’any 2017. Sense gairebé cap descompte que no haguem vist abans en aquestes webs especialitzades. Tot i així, això no és tant important quan tenim un gran nombre de videojocs molt interessants disponibles a preus d’escàndol. Aprofitareu aquesta oportunitat per fer algún regal especial?

Bones festes!

Sobre l'autor

Albert Orden

Albert Orden

Geek dels videojocs, les noves tecnologies i tot aparell electrònic. Mai tindré prou jocs a Steam.