Esdeveniments SCEWC SMWC

S’acosten els congressos sobre mobilitat i ciutats intel·ligents a Barcelona

SCEWC
Escrit per Miquel Orozco

Quan ja pensàvem que ens esperava una mica de tranquil·litat en el món de les noves tenologies, apareixen nous congréssos que ens criden l’atenció i ens tornen a captivar, i és d’esperar en una de les ciutats més tecnològiques com és Barcelona!

Els congressos que ara s’apropen no son ni més ni menys que el ja consolidat Smart City Expo World Congress i un nou que s’estrena i que funcionarà sota el bressol d’aquest esmentat anomenat Smart Mobility World Congress.

El primer és el congrés mundial sobre ciutats intel·ligents, on podrem veure els productes i solucions que tindrèm en el nostre dia a dia de la ciutat. Des de fanals i semàfors intel·ligents fins a tot tipus d’intel·ligència que ens envoltarà (encara que escoltar-ho a vegades fa por).

SMWC

I per acabar de “formar” la nostra ciutat falta un element molt important, com és la mobilitat. Aquí és on pren fitxa el segon congrés que es celebra conjuntament amb el primer. El congrés de la mobilitat intel·ligent ens pretén apropar tant als mitjans de transport del futur (com és l’Hyperloop d’Elon Musk, que té confirmada alguna ponència), com les diferents tecnologies amb les que podrem interactuar per passar una millor estona en aquests mitjans de transport.

També t‘interessarà:  Alcatel presenta 5 nous mòbils a dos dies del MWC

Aquests dos congressos acabaran de consolidar la ciutat comtal en capdavantera en les ciutats intel·ligents, on conjuntament amb l’IoTS World Congress de fa unes setmanes l’establirà com a centre del coneixement i innovació.

Nosaltres som Media Partners dels dos congressos i us oferim un 25% de descompte amb els passis mitjançant el nostre codi que heu de posar en el moment de la compra:

  • 704A6118

Els congresos es celebren del 14 al 16 d’octubre en el recinte de Fira de Barcelona de Gran Via. Te tota la pinta que serà un congrés molt gran, sobretot per la novetat del Smart Mobility World Congress que aportarà una nova visió de ciutat intel·ligent. I si no hi podeu assistir per veure-ho de primera mà, nosaltres us ho portarem tot en format notícia a PCatalà!

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!