Esdeveniments Videojocs

SK Gaming torna a coronar la ESL One Cologne

Nervis a flor de pell, emocions imperant per sobre de qualsevol límit raonable. Dos equips: Cloud 9 i SK Gaming. Deu jugadors. Cinc mapes. La Arena sense cap seient buit: 15.000 veus cridant a la vegada.

Durant els darrers tres dies hem gaudit de l’espectacle més gran de Counter-Strike: Global Offensive del món. Ara, toca posar-li punt i final.

Els dos equips candidats al trofeu ja s’han vist abans en grans finals, i els resultats donen peu a pensar que serà una disputa igualada: SK, el millor equip del moment i Cloud 9, l’equip que va batre als millors del món a la final de Sao Paulo.

El format, diferent que en edicions anteriors, ha estat de cinc mapes. El primer en anotar-ne tres, seria el campió.

SK Gaming ho torna a fer

Els brasilenys, en el seu moment més dolç, han alçat el trofeu a l’Arena. Han trencat qualsevol sostre que coneixiem, han anat més enllà que qualsevol equip abans: el seu palmarès és únic, i ara, hi sumen la gran copa de la ESL One de colònia.

També t‘interessarà:  Jocs indies imprescindibles

Ho han fet d’una manera fulminant per 3 a 0 a Cobblestone (16-9), Train (16-12) i Inferno (16-14) on han hagut de batallar fins al final, ja que Cloud 9 no s’ha volgut donar per vençut en cap moment. La superioritat dels brasilenys, però, era evident: qualsevol error mínim servia per obrir possibilitats màximes, com si es tractés d’un amplificador.

Així doncs, SK s’endú 100.000€ a casa (mentre, Cloud 9, en rebrà 40.000€), i FalleN ha estat guardonat el millor jugador del torneig.

Esperem poder tornar a gaudir de tot aquest espectacle d’aquí deu dies a Cracòvia.

Sobre l'autor

Marc Vila Tornamorell

Marc Vila Tornamorell

Del 94. Em mou la informàtica i la tecnologia. Amant dels videojocs i entusiasta de la cultura. De tant en tant li he d'arreglar l'ordinador a la meva tieta.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers