Bethesda E3 2017 Videojocs

Tot sobre la conferència de Bethesda a l’E3 2017

Jesús Cinto
Escrit per Jesús Cinto

Continuant amb el repàs de conferències que ens van deixar el passat l’E3, l’hi toca el torn a Bethesda. La companyia dels Estats Units va presentar les seves novetats en la indústria en curt termini.

Gran aposta per la realitat virtual

La primera parada de la “Bethesdaland”, va ser sorprenentment per la realitat virtual. La moda del passat E3 que ha portat molta desil·lusió durant aquest darrer any. Una tecnologia que encara falta molt per descobrir, des de Bethesda volen donar una empenta pel gran problema d’aquesta tecnologia, els jocs.

El més esperat, Fallout 4 VR. Un joc que agrada en aquesta versió. Una ambientació espectacular amb milers d’hores i milers de possibilitats. Construir la teva casa en un món apocalíptic i disparar a tots els monstres en primera persona… que més es pot demanar?

L’altre titol va ser DOOM VFR. El shooter de gran èxit de fa uns anys aterra per realitat virtual. Un joc de shooter en primera persona on la velocitat, el bon ritme i les grans execucions són els protagonismes. Esperem no marejar-nos massa.

Skyrim, un altre cop

Després d’anuncis amb menys renom, com l’actualització per The Eldder Scrolls Online amb l’actualització de Morrowind o el joc de cartes, es va mostrar Skyrim per Nintendo Switch. Amb l’anunci del primer tràiler de Nintendo Switch, sabíem de l’existència d’aquest joc. Però fins ara, no sabíem gaire cosa. Per ara, sabem que disposa de control de moviment amb els Joy-Con per utilitzar arc i fletxes o l’espasa. També, vestir el nostre personatge amb la roba de Link amb l’amiibo corresponent. Per qui tingui la consola i mai l’hagi jugat, és una bona excusa.

La nova expansió de Dishonored 2

“La mort del foraster”, així es diu l’expansió d’aquest títol amb molt bona crítica però, no amb molt bon resultat en vendes. Sigui com sigui, aquesta expansió està protagonitzada per Billie Lurk i el seu mentor Daud. Explorarem Karnaca amb el fi de posar fi a la vida del Foraster. Estarà disponible el 15 de Setembre d’aquest mateix any.

També t‘interessarà:  SNES Mini: Torna a viure els 90

Quake Champions

El joc shooter que pretenen que sigui un esport. Amb una mobilitat molt alta, personatges i armes amb molta personalitat, molta sang i moltíssima acció. Un joc esperat però sense la certesa que podran aconseguir les expectatives altes que tenen amb aquest títol.

Que no et controli la por

The Evil Within 2 ja és oficial. Un dels títols amb més èxit de la companyia. Aquesta seqüela del pare de la saga de Resident Evil (Shinji Mikami) arribarà a Xbox One, PS4 i PC el pròxim 13 d’octubre d’aquest any.  Segur que ens servirà d’escalfament per Halloween ja que el titol segur que ens farà tremolar de por.

Tornen els nazis

L’última parada de Bethesdaland  va ser l’anunci de l’esperat Wolfenstein II. Després del gran èxit del primer títol, la segona part l’esperàvem molts jugadors de totes les plataformes. El shooter en primera persona transcorre en un passat alternatiu en el qual els nazis guanyen la Segona Guerra Mundial. Aquest nou món es veuen grans avanços en tecnologia militar, com gossos robotitzats amb gran poder. Si ets dels que l’hi va agradar agafar una arma en cada mà en el primer títol, hauràs d’esperar al 27 d’octubre per jugar al nou títol.

Aquestes hi han sigut les novetats de la companyia americana. Amb una conferència molt lenta que s’ha notat falta de novetats per sorprendre. Amb el final sense l’esperat The Elder Scrolls VI, però amb el compliment de noves entregues de The Evil Within Wolfenstein que segur que compliran.

 

 

 

 

Sobre l'autor

Jesús Cinto

Jesús Cinto

Enamorat dels videojocs des de que tinc sentit comú. Puc jugar a tot i a totes hores. E-sports, jocs indies, tecnologies... dormir és secundari.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers