Últimes notícies

[FINALITZAT] Sortegem 20 entrades pel Connected Hub de l’Automobile Barcelona

Sorteig_entrades_automobile_pcatala
Escrit per Miquel Orozco

En menys d’una setmana comença l’Automobile Barcelona, el que fins ara coneixíem com el Saló de l’Automòbil. Ara aquest saló s’ha renovat per dividir-se en dos: El Connected Hub, un congrés internacional sobre l’automòbil connectat, on es presentaran les noves tecnologies i les apostes tecnològiques de les marques automobilístiques, i l’Automobile Motorshow, un saló on veure les últimes novetats i models del sector de l’automòbil (el que s’exposava el Saló de l’Automòbil).

Connected Street

Connected Street del Connected Hub

Com potser sabeu, PCatalà és Media Partner de l’Automobile Barcelona i per això sortejarem 20 passis pel Connected Hub, un congrés on per a que us feu una idea, cada entrada val 995€. Aquest passi us donarà accés a:

  • Inspiration Arena: Àrea on experts i líders de les indústries automobilística i de les telecomunicacions realitzaran conferències que tracten temes des de la digitalització en el sector del cotxe fins a la ova mobilitat del cotxe connectat. Aquí pots consultar tots els temes i ponents.
  • Innovation Square: Espai on les firmes tecnològiques i automobilístiques presentaran les solucions que veurem en el futur implementades en els nostres cotxes.
  • Connected Street: Espai per experimentar la tecnologia i nous dispositius per a una conducció més segura, eficient i còmoda. Podràs conduir el cotxe del futur durant 15 minuts en un circuit tecnològic tancat.
  • Automobile Motorshow l’11 i 12 de maig (dos dies abans que la gent que compra un passi pel saló): Si t’agraden els cotxes podràs entrar al Saló de l’Automòbil (que ara s’anomena Atomobile Motorshow) dos dies abans que la gent que compra una entrada pel saló. Podràs veure i provar els cotxes amb més tranquil·litat ja que hi haurà força menys gent.
  • Nit de l’Automòbil: La nit del divendres 12 de maig (l’últim dia del Connected Hub) al Club Catwalk tindràs una cita. Pocs detalls en sabem i la informació es destaparà en els pròxims dies, però pot ser un esdeveniment interessant per desconnectar.
També t‘interessarà:  Neix ElMeu.blog, la plataforma de creació de blogs catalana dels amants de l'escriptura

A part d’això també et podràs descarregar les presentacions que els ponents realitzin a l’Inspiration Arena i tindreu accés a la sala de premsa (qui sap, potser ens veiem).

Si t’agraden els cotxes i/o les noves tecnologies en aquest esdeveniment no hi pots faltar.

 

FINALITZAT: El sorteig ja ha finalitzat i els guanyadors us contactarem per correu electrònic. De totes maneres si t’has quedat amb ganes d’assistir a l’esdeveniment, podeu utilitzar el codi: 41B2D4DA amb el qual podreu obtenir el vostre passi amb el 50% de descompte.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers