Últimes notícies

SquidApp supera el milió de descàrregues

SquidApp
Escrit per Miquel Orozco

Fa un temps us vam presentar SquidApp, una aplicació que agrupa les notícies de diaris digitals especialitzats en diferents àmbits per tal que l’usuari pugui estar informat del que passa al món. Aquesta aplicació destacava per tenir versió en català i oferir mitjans en la nostra llengua, entre els quals hi ha PCatalà.

Però la notícia que avui ens escau és que SquidApp ha arribat al milió de descàrregues, posicionant-se com una de les referents del sector. S’ha de dir que aquesta fita és bastant espectacular tenint en compte que l’app està disponible en poc més de 10 països, però les xifres de la versió en català també són bastant interessants.

En la versió catalana de l’aplicació obtenen més de 2.500 visites setmanals i indexen 410 fonts de notícies de diferents mitjans i diaris digitals en català. Unes bones dades pel que fa a continguts en català i l’interès dels usuaris per llegir les notícies en la seva llengua.

També t‘interessarà:  Wiko renova la seva gamma de productes al MWC

SquidApp català

Junt amb aquesta fita han llançat una nova actualització de l’app que inclou característiques com personalitzar l’ordre de les categories, opció de widget o bloquejar fonts d’informació.

Des que va sortir al mercat, SquidApp ha anat creixent afegint noves característiques i guanyant adeptes, motiu pel qual creiem que és de celebració no només pels desenvolupadors sinó per tots els mitjans i lectors que podem disposar d’una aplicació per consultar les notícies en la nostra llengua. Esperem que els surti competència i ajudi a fomentar encara més la lectura de notícies en la nostra llengua, sobretot les tecnològiques.

Recordem que SquidApp està disponible tant per iOS com per Android de forma gratuita i sense necessitat de registre.

Sobre l'autor

Miquel Orozco

Apassionat per les noves tecnologies i fundador de PCatalà, BlogsCat i Cardedeu.social, fent tot el possible per a que el català a Internet prosperi. La tecnologia, en català millor!

  • Anto

    La gent de fora també li agrada llegir el català 😉 Justament, quan l’app serà disponible en altres països?

    • Realment es pot escollir el català, estiguis en el país que estiguis des de la Configuració de l’app, així que des de fora també s’hauria de poder posar en català 🙂