Proximitat

#TecnologíaConPropósito el concurs d’aplicacions de Samsung

Escrit per Guillem Alsina

La multinacional sud-coreana ha anunciat que aquest proper 1 de maig obre el termini de presentació de projectes per al seu concurs #TecnologíaConPropósito, el qual té per objectiu premiar amb 100.000 euros una aplicació o servei de caràcter social que impliqui la companyia, les seves plataformes o serveis, per a millorar algun aspecte o col·lectiu de la nostra societat.

Com a exemples d’aplicacions, Samsung posa l’estalvi energètic, la cura de la gent gran, el foment del reciclatge, o el control de malalties cròniques.

Per a presentar un projecte, i si no hi esteu ja donats d’alta, us heu d’inscriure -de manera gratuïta- a la plataforma Samsung Dev Spain, omplir el formulari d’inscripció al concurs que hi trobareu, i presentar una memòria explicativa del projecte, explicant en què consisteix, i què necessita per tirar endavant. Aquest ha d’emprar la tecnologia per millorar alguns aspectes de la societat o de col·lectius que hi pertanyin, i trobar-se en fase de gestació avançada, o bé ja desenvolupat.

Una altra condició és que el projecte pugui implicar d’alguna manera la companyia sud-coreana. També sumarà punts el fet que empri per al seu funcionament l’ecosistema de plataformes de Samsung, els seus serveis en línia o dispositius, tant es tracti dels telèfons com dels televisors, o qualsevol altre aparell, o la convergència entre aquests.

El termini de presentació dels projectes s’obre aquest proper 1 de maig i dura fins l’1 de juny. El guanyador l’escollirà un jurat composat per Samsung tenint en compte criteris d’originalitat, innovació, atractiu i viabilitat. El resultat es donarà a conèixer abans del 30 de setembre.

Els diners del premi (recordem: 100.000 euros) es destinaran al desenvolupament de la idea i a un pla de comunicació per a difondre el projecte a través de les plataformes de la mateixa Samsung. El projecte haurà d’estar acabat i en marxa abans del 31 de desembre d’aquest mateix any.

Sobre l'autor

Guillem Alsina

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers