Barcelona Games World 2017 Esdeveniments

Inscripcions obertes per al torneig de Tekken 7 oficial al Barcelona Games World

Raquel Casals
Escrit per Raquel Casals

L’abril anterior parlàvem ja del Barcelona Games World i comentàvem quins n’eren els preus per a la propera edició. L’any ha passat i ja ens trobem a poc més d’un mes per viure l’experiència altre cop, amb videojocs nous i emocions diverses. Lentament es van confirmant les activitats i els assistents, com ara les característiques del torneig oficial de Tekken 7.

Com és el torneig de Tekken 7?

L’empresa Bandai Namco té la seva competició oficial mundial de Tekken 7, el clàssic joc de lluita que actualment està disponible per a PlayStation 4, Xbox One i ordinador. El TEKKEN World Tour farà una aturada al Barcelona Games World per tal que els jugadors assistents hi puguin participar. Es tracta de l’últim Master Event del calendari del torneig que té per objectiu concedir punts per a la classificació europea. Tot això, evidentment, a banda de donar l’oportunitat de guanyar més de 10.000$ en premis.

Imatge de Tekken 7, Bandai Namco

Les inscripcions

Si el vostre objectiu és participar-hi, el que heu de fer és ben senzill. A banda d’accedir al Barcelona Games World durant els dies 6 i 7 d’octubre, haureu de registrar-vos-hi mitjançant el seu lloc web. El torneig començarà el divendres i tindrà una gran final el dissabte en la qual els finalistes s’enfrontaran davant del públic.

Imatge del tràiler de Tekken 7, Bandai Namco

Tot això, és clar, serà retransmès a través de la plataforma Twitch, de manera que podreu veure el torneig tant com si hi sou presents com si no. Ben aviat sabrem molta més informació sobre títols i marques participants en el Barcelona Games World d’enguany, seguiu atents!

Sobre l'autor

Raquel Casals

Raquel Casals

Pirata de Melêe Island, grammar nazi i fanàtica dels videojocs. La triforça m'ajuda a tenir cura del català.