E3 2017 Videojocs

Tot sobre la conferència d’Electronic Arts a l’E3 2017

Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Electronic Arts (EA) ha sigut l’encarregada d’inaugurar l’inici de l’E3 amb la seva conferència. En aquest article fem un repàs sobre totes les novetats presentades per la companyia.

‘A Way Out’, una història cooperativa que promet

Arranquem amb una de les novetats que més va sorprendre: ‘A Way Out’. Hazelight, estudi creador de ‘Brothers: A Tale of Two Sons’, és l’encarregat de desenvolupar aquesta història sobre com escapar d’una presó.

Però una de les característiques que més va agradar era que es tracta d’un joc cooperatiu per a dues persones, és a dir, la història es juga amb dos personatges que conviuen al mateix temps. Aquest punt de vista ens obliga a interaccionar i cooperar l’un amb l’altre per aconseguir les missions. Cal destacar que mentre un jugador està immers a una cinemàtica, l’altre pot jugar en paral·lel.

‘A Way Out’ estarà disponible per a PC, Xbox One i PS4 a principis del 2018.

‘Anthem’, la nova IP dels creadors de Mass Effect

Una de les grans sorpreses i intrigues de la conferència va ser el curt i interessant tràiler que EA va mostrar sobre la nova IP anomenada ‘Anthem’.

No mostrava gaire cosa però el poc que es va veure ens va posar les dents llargues. Tot apuntava a una aventura espacial en un ambient post-apocaliptíc i soldats amb exoesquelets.

El misteri es va resoldre a la conferència de Microsoft, on varen mostrar un gameplay i tota la potència del motor gràfic Frosbite.

La data de sortida? Durant la tardor del 2018 per a PC, Play Station 4 i Xbox One.

També t‘interessarà:  Jocs indies imprescindibles

‘Need for Speed Payback’, accidents a càmera lenta

Bevent directament de ‘Burnout’, aquest ‘Need For Speed’ promet portar les carreres al límit, amb cinematogràfics accidents i voltes de campana.

La velocitat s’apoderarà del jugador en aquesta nova entrega a partir del 7 de novembre a PC, Play Station 4 i Xbox One.

‘Star Wars Battlefront II’, el que hauria haver sigut

Tots coneixem les crítiques que va rebre la primera part i sembla que, en part, ens han escoltat. Aquest nou ‘Battlefront’ incorporarà un mode campanya que enllaçarà l’episodi VI amb la nova trilogia iniciada al VII. A més a més, asseguren que tindrà molt més contingut, armes i vehicles a disposició del jugador, així com la incorporació de nous herois.

Podrem gaudir d’Star Wars Battlefront II el 17 de novembre del 2017 per a PC, Play Station i Xbox One.

‘In the Name of the Tsar’, nova expansió de Battlefield 1

La nova expansió del conegut shooter ambientat en la Primera Guerra Mundial promet ser el pack de contingut més gran de la franquícia Battlefield. S’incorporaran al joc nous vehicles, armes, 6 mapes i 11 armes noves.

Aquesta expansió estarà disponible a finals d’estiu per PC, Play Station 4 i Xbox One.

I no podien faltar els clàssics

Com sempre, EA va renovar els jocs d’esports clàssics del seu catàleg. ‘Fifa 18’, continuarà el mode història de l’anterior entrega, i ‘NBA Live 18’ i ‘Madden 18’ també oferirà mode campanya. Tots ells actualitzaran equipacions, estadis, jugadors i característiques.

Més informació | Electronic Arts

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic que treballa com a programador de robots. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.

Subscriu-te al butlletí de notícies de PCatalà

Estigues informat sobre les millors notícies sobre noves tecnologies i videojocs directament des de la teva safata d'entrada. Cada divendres t'enviarem un e-mail amb les notícies que has de conèixer per estar al dia!

Aquesta informació NO serà cedida a tercers