Android MWC18

Tots els rumors del futur Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9
Dídac Barrena
Escrit per Dídac Barrena

Cada vegada queden menys dies per l’inici de l’esdeveniment sobre tecnologia mòbil per excel·lència: el Mobile World Congress de Barcelona. A l’edició anterior vàrem trobar a faltar el seu producte per excel·lència i la seva conferència ens va deixar una mica freds, però aquest any Samsung presentarà a Barcelona els nous Galaxy S9 i S9+.

Com és habitual les setmanes prèvies a les presentacions, arriben a les nostres mans moltes filtracions i informació sobre com seran els nous abanderats de Samsung. A PCatalà t’hem volgut fer un recull de tots els rumors que circulen i que podrien convertir-se en realitat.

Samsung Galaxy S9

Possible disseny del Galaxy S9. Font: OnLeaks

Potència d’avantguarda, com sempre

No cal dir que els Galaxy S sempre es posicionen al capdamunt del llistat de mòbils més potents, i aquest any no serà menys. Seguint les tradicions, segons el mercat, trobaríem a l’interior el nou Qualcomm Snapdragon 845 o bé l’Exynos 9810, que incorporen Intel·ligència Artificial per millorar aspecte com l’eficiència i potència.

Algunes filtracions apunten a la que veurem diverses configuracions de RAM i emmagatzematge: l’S9 faria ús de 4 GB de RAM i capacitat de 64 i 128 GB però en canvi, l’S9+ muntaria 6 GB de RAM amb capacitats de 64, 128 i 256 GB.

Samsung Galaxy S9

Possible part posterior de la caixa. Font: Leakspinner

Càmera de gran qualitat

Seguint amb el camí marcat per Apple, Samsung marcarà diferències entre el S9 i S9+ a l’apartat fotogràfic, muntant únicament dos sensors a la versió plus.

També t‘interessarà:  Viciats #7 T2: Especial MWC18 [EN VÍDEO]

Tot i això, sembla que la versió normal comptarà amb un sensor de doble apertura (f/1.5 i f/2.4). També es rumoreja la possibilitat de gravar vídeo a càmera súper lenta a 1000 fps coronant-se així com el rei dels slow-motions.

Samsung Galaxy S9

Part posterior del Galaxy S9. Font: OnLeaks

Sense novetats al disseny

Segons les imatges filtrades per alguns reconeguts “filtradors professionals” els nous Galaxy S9 tindran un disseny continuista, mantenint un frontal pràcticament igual a la versió anterior reduint encara més el percentatge de pantalla a la superfície. L’únic canvi notable a la part posterior seria la situació del sensor dactilar, que passaria a ubicar-se sota la càmera, després de la pluja de crítiques a la versió anterior.

Samsung no abandonaria el connector jack 3.5 mm per auriculars i conjuntament amb AKG introduirien un sistema d’altaveus estèreo.

Frontal i part posterior de les dues versions. Font: Olixar

Data de presentació i disponibilitat

Segons Evan Blass, conegut filtrador, la presentació seria el 26 de febrer a Barcelona i la data de llançament el 16 de març.

Cal dir que aquest article es basa en rumors, les especificacions i característiques aquí descrites no s’han confirmat per part del fabricant.

Font | Xataka

Sobre l'autor

Dídac Barrena

Dídac Barrena

Del 94. Enginyer Electrònic, Industrial i Automàtic. Sempre al dia sobre tecnologia, apassionat de tot el que comenci per "smart" i amant dels jocs amb bona història.